Szegeden melyik az a strand, ahol fél éves babával is jól érezhetjük magunkat és nem horror összeg a belépő?
szegeden a Napfényfürdő van, ahol 4 után 2800 Ft a belépő, ha szegedi vagy. ez a fürdő teljesen új, gyönyörű, elit, van baba-mama szoba meg minden.
nekem ez egy kicsit drága, de biztos van, akinek nem.
mi egyszer voltunk, nagyon jó volt. sok medence van, csúszdák is, baba medence is, büfé. kávézó stb.
Ezt találtam ez a partfürdőnek az árai. Hogy most hogy néz ki fogalmam sincs, régen egész jó volt.
Előző vagyok. ez szerintem jobb, habár mostanába itt se voltam.
első vagyok. akkor még van az algyői fürdő, de ott nincs csúszda:( 3 medence van csak, viszont szép, új. 4 után 600 Ft a belépő. kinti medence nincs sajnos. mi most hétvégén voltunk mindkettőben 3 hónapos és 3 éves gyerekekkel. baba szempontjából a szegedi sokkal jobb. nekünk sincs sok pénzünk, de úgy gondoltam, egy nyáron esetleg kétszer belefér. de ha nem vagy szegedi, akkor valóban drága:(
Makó messze van tőletek? mert ott is most épült a hiper-szuper fürdő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!