Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi összeg járna nekem gyermekem után?
Figyelt kérdés
a volt párom terhességem 10 hetétől el hagyott és semmiképpen nem hajlandó támogatni és fel venni a kapcsolatot velem nagyon nehéz eltartani a gyermekem aki már 7 hónapos. Annak érdekében hogy segítsen mindig nem tett semmit ezért feljelentettem nem rég. Meg is történt az első tárgyalás bele egyezett hogy övé a gyermek. Én 15.000 forintot kértem a bírónőtől amire azt a választ kaptam hogy szerinte reális az összeg. És a volt párom bele egyezett hogy szerinte is. De a következő tárgyaláson dől el a pontos összeg fizetése. Aztán kaptam egy válasz levelet amibe ö felebezett mivel tanul még és nem hajlandó ennyi összeget ki fizetni csak 8000 ezret havi bejövetele pedig 100.000-ft az édesanyának ö pedig 41.145ft-ot kap mivel édesapja elhunyt. Én pedig nagyon félek hogy, megítélik neki a 8000-ret én nekem 39000-ftbol kell eltartani a gyermekem és magam de szüleimet is segíteni akkor? Sokan mondják hogy szerintük még a 20.000 is meg kellene kapnom ha ennyi a havi bejövetelük. (egy aggódó anyuka :( )2013. márc. 19. 20:48
21/25 A kérdező kommentje:
írtam már köszönöm a válaszokat (aki egyáltalán valami értelmeset írt ) meg lett az ítélet innentől nincs miről beszélni :)
2013. márc. 21. 09:43
23/25 anonim válasza:
Ha eltartója van, akkor kiskorú??? És még mi szégyelljük magunkat? Miért?
24/25 anonim válasza:
20 e ft- ot itelt a birosag neki....
Miert kellene szegyellnem magam?
Nalunk ugy meg, hogy eloszor egzisztenciat teremtunk, utana vallalunk gyereket, de minimum megfelelo allassal, hogy ne csak gyesbol eljunk...
De amig mas nem kerdezett ra, ezt nem irtam, mert nincs koze a kerdeshez.
De annak igen, hogy az ala eltartott, mert mas jovedelemmel kell szamolni....
25/25 anonim válasza:
Akkor hagy legyen már egy kérdésem: Egy elég primitív nő, mindenféle végzettség és munkahely nélkül felcsináltatta magát egy kiskorúval, és most a gyermektartás emelését követeli! Magyarul az ő gyermekét az apa édesanyja fogja eltartani. Így szól a történet? És még mi szégyelljük magunkat!! Írd már le, hogy miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!