Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jarna nekem ha vele tortenik valami?
Ket eve vagyunk egyutt. Meg hazas de mar zajlik a valas. Csak 3 honapja vagyunk egyutt igazan, addig a felesegevel el es a ket gyerekkel. Vegre sikerult lezarnia a hazassagat es osszekoltozttunk.
Sajnos most a munkaja miatt egy veszelyes helyre kell utaznia. Bar o nyugtatni probal de en megis nagyon felek. Terhes vagyok es ha vele valami tortenik mi lesz velem egyedul egy gyerekkel? Ha nem utazik akkor elveszitheti a munkajat, amit imad! A gyerekunk orokolne valamit? Talan onzoen hangzik, de o is az!
Ugy erzem fontosabb neki a munkaja mint en es a szuletendo gyereke.
Sajnos a csaladom semmiben sem tamogat, a kapcsolatunkat is ellenzik. Valasztas ele allitottak es en ot valasztottam.
Hát ha ezt a kérdést nem provokációnak szántad, akkor szánalmas vagy. Ha annak szántad akkor csak szimplán ostoba.
No mindegy, ha komoly a kérdés a véleményem a következő.
Jogilag semmi nem jár nektek, az égvilágon. Két okból. Van felesége, családja, mindent ők örökölnek. Valamint terhes vagy, tehát még egy nyomorult apaságit se tudsz hónapok múlva csináltatni, ha most történik vele valami.
Magánvélemény, pontokkal lehet díjazni 0-ra.
Egy házas ember életébe betoppansz harmadiknak, majd azon örülsz, hogy na végre el tudtam szakítani az apát a családjából. Ehhez persze "véletlenül" teherbe kellett esnem, hogy ne legyen aduász a gyerek, hisz itt is van.
Neked még ez sem elég, hiszen már mindent elvettél érzelmileg a családtól /szánalmas módon a véletlen terhességgel kötelezve apukát/ most még az örökség is kell. Hát nem tudom milyen ember vagy, de a gyerekedet ne a saját képedre formáld, mert ha lány lesz, egy pénzéhes mindenkin átgázoló ócska kis ribi lesz így csupán.
tehát két éve vagytok együtt, de nem úgy ám, csak amúgy, mert igazából csak három hónapja ... tehát két éve kezdte el csalni veled a feleségét, aztán terhes lettél és a jófiú kötelességének érezte, hogy a születendő gyerek miatt veled éljen ... azt meg nem érezte kötelességének, hogy a másik két gyerekét ne hagyja ott ... azon nem gondolkodtál el, hogy a családod miért ellenzi ezt a kapcsolatot?
(mielőtt nekem jöttök, én is elváltam, csak aztán nem tettem fel itt hülye kérdéseket)
2 éve kezdödött a dolog
válás beadva - nem tudni mikor adta be
3 hónapja költözött csak el
akkor mit csinált a pasi? 1 év 9 hónapig? ja a hölgy most lett terhes, és azért vállalta fel?
Drágám, ha a 2. hónapban vagy, akkor pl. nyugodtan dolgozhatsz! Ne erre a férfira alapozz.
Egyáltalán miért kell szülni egy olyan férfinak, akiről az a véleményed, hogy önző, és fontosabb neki a munkája, mint ti.
Egyébként a gyerek örökölne, de te nem. Gondolom, az örökséggel még nem lehetne mit kezdeni, tehát arra ne számíts, hogy rögtön pénzt kapsz. Pl. ha van egy ház, akkor nyilván nem fogják feldarabolni, hogy ennyi belőle a te gyereked része. Meg gondolom az exnek van haszonélvezeti joga. Nem lesz egyszerű. Ha ilyenekre készülsz, akkor keress egy ügyvédet.
Úristen, milyen nők vannak!!
Még el sem vált a pasas a feleségétől, de te már azon agyalsz, hogy mit örökölsz, ha netán meghal?!!!
...és ő mit örököl, ha te halsz meg esetleg? He??
Miert ennyire rosszindulatuak az emberek?
Valoszinuleg egy jol mukodo hazassagbol nem szallt volna ki. Nem szerette mar a feleseget ezert hagyta ott! A gyerekek miatz volt nehezebb ezt megoldani, de vegulis a felesege adta be a valast!
Terhesen nehezen talalnek munkat, es szeretnek meg tanulni is a baba mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!