Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehetne meggyőzni volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne meggyőzni volt feleségemet, hogy segítsen az utazással való terheimet csökkenteni?

Figyelt kérdés

Volt feleségem 150 km-re költözött gyermekeimmel. Nekem 2 hetente van láthatásom péntektől vasárnapig. Ezeken az alkalmakon pénteken megyek értük, aztán vissza a lakóhelyemre, vasárnap ismét haza viszem őket és én ismét haza a lakóhelyemre.

1 hétvégén ez 600 km. 1 hónapban a 2 láthatás pedig 1200 km.

Időben pedig amit az autóban töltök 1 hétvégén 8 óra. 1 hónapban pedig 16 óra.

Az anyagiakról ne is beszéljünk. 1 hónapban a 2 láthatás 40 e ft. Tartásdíjon felül.

Lányaim nem kicsik már, 12 és 13 évesek. Ők nyitottak lennének arra, hogy vonatra szálljanak, szeretnének segíteni nekem, mert látják, hogy mennyire megterhelő számomra az utazás.

A vonat átszállás nélkül lenne.

Volt feleségem hallani sem akar erről, azt mondja, hogy ajtótól ajtóig kell mennem, ha nem felel meg nekem, akkor ne látogassam lányaimat.

Mit tehetnék ebben a helyzetben? Hova fordulhatok? Bíróság, gyámügy tud ebben segíteni?

2014. máj. 30. 09:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
40%

Bíróságra méssz és az ítélet után minden költségedet a volt feleségednek kell állni!

Ne a szintén elvált "hölgyek" tanácsaira hallgass, mert arra csak ráfázol!!!

2014. máj. 30. 13:34
 22/28 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó, a saját hülyeségedet ne reklámozd már, inkább maradj csöndben és menj csicsikálni.

A bíróság nem fog úgy dönteni hogy a feleség állja az utiköltséget. Úgy vannak vele, ha látni akarod akkor oldd meg. Sajnos ez a joggyakorlat. De ha elmész egy ingyenes panasznapra a bíróságra ahová tartozol, akkor elmondják ezt neked, illetve kérj tanácsot.

2014. máj. 30. 14:02
 23/28 anonim ***** válasza:
64%
22-es butaságot beszél, ne hallgass rá! A volt feleséged költözött el a gyerekekkel a kölségek ezért őt terhelik. Még ügyvédet sem fogadnék a helyedben!
2014. máj. 30. 14:26
 24/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, nekem a bíróságon mondták, hogy ilyenkor a költségek az apát terhelik.

23-as Te meg fogd vissza magad és ne írj mindenféle mocskolódó üzenetet, mert én foglak kitiltatni. Az ostobaságaidat meg tartsd meg magadnak, ha már okosat nem tudsz mondani.

2014. máj. 30. 15:22
 25/28 anonim ***** válasza:

23-asnak, van igaza! 24-es szokás szerint a levegőbe beszél!

Látta, amikor valaki hallotta!

EBBEN AZ ESETBEN ANYÁT TERHELIK A KÖLTSÉGEK.

Fordulj bátran bírósághoz! Ne az elvált asszonyok mondják meg, hogy TE MIT TEGYÉL!!!

2014. máj. 30. 15:58
 26/28 anonim ***** válasza:
24-es, a bíróságon ki volt az informátorod? A takarítónő, vagy a Rozi néni?
2014. máj. 30. 16:02
 27/28 anonim ***** válasza:
úgy oké a vonat ha te elmész értük és vonattal mentek együtt hozzátok. arra nem kötelezhet h kocsival hurcoljad de abban igaza van h egyedül semmiképp se utazzanak
2014. máj. 30. 19:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne feledd, minden költség a volt feleségedet terheli!!!
2014. máj. 30. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!