Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mostani párom előző házasságáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostani párom előző házasságából van egy nevére vett nem vérszerinti gyereke eddig 20% gyrektartást fizettünk lehet csökkenteni?

Figyelt kérdés
Hogy tud lemondani a gyerekről mert nekünk van egy vérszerinti közös gyerekünk és most megyünk külföldre dolgozni?
2012. máj. 25. 22:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
2012. máj. 25. 22:27
 2/24 anonim ***** válasza:
61%
Provokálni akarsz? A másik gyerek is vér szerinti a párodé. Neked, hogy esne, ha szétmennétek és az új nő miatt és, mert lett egy másik gyereke, le akarna mondani a te gyerekedről. Az a gyerek már le van kakilva, mert te is szültél?
2012. máj. 25. 22:30
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Elég undorító dolognak tartom ezt a lemondást... Ha saját gyereket lenne, arról nem lehetne lemondani (úgy tudom mondjuk, így sem lehetséges), de mivel nem vér szerinti, ezért, hogy nektek tuti legyen, lemond róla? Gyönyörű emberre vall...
2012. máj. 25. 22:44
 4/24 anonim ***** válasza:
53%
2. vagyok, bocs nem láttam, hogy nem vér szerinti, a gyerektartás ok, de azért ne hagyja teljesen el, mert vannak érzései annak a gyereknek is.
2012. máj. 25. 22:55
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
Érdekes, hogy mindig a sokadik feleség sokallja a párja előző gyerekének kifizetett tartásdíjat. Gondolom, tik ezt egyáltalán nem szégyellitek, ugye?
2012. máj. 25. 23:04
 6/24 anonim ***** válasza:
17%

Azért várjatok,nem ismeritek a teljes történetet. Nagyon ritka, hogy valaki csak úgy a nevére vesz egy gyereket és utána le akar mondani róla.

Lehet, hogy a történet sokkal cifrább, mint gondolnátok, én nem ítélkeznék addig, ameddig a kérdező nem mondja el részletesen mi történt.

Másrészről az apa érzései és a fizetőképessége között nem feltétlenül van összhang.

2012. máj. 25. 23:57
 7/24 anonim ***** válasza:
87%
Ha nevére vette, akkor igenis kutya kötelessége gondoskodni a gyerekről! Mit gondoltok ti??? Ez ilyen kívánság műsor??? Hogy már meguntam, akkor lemondok??? És a gyerek érzései? Mert gondolom vannak neki, nem véletlenül vette nevére a hapsid. Biztos hogy kialakult kötődés a gyerekben.
2012. máj. 25. 23:57
 8/24 anonim ***** válasza:
85%

"Hogy tud lemondani a gyerekről"

Ahogy majd a tiédről tud, ha jön a 3. számú asszony és az is szül neki... Az örökbe fogadott gyerek ugyanolyan gyereknek számít, mint a vér szerinti. Ha örökbe fogadta, köteles gondoskodni róla.

2012. máj. 26. 02:48
 9/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem tudok válaszolni a kérdésre érdemben, de azért eszembe jut, hogy akinek ilyen megfordul a fejében, az hogyan szereti a saját gyermekét? Igazi ANYÁnak mondható? Vagy ha a férfi agyából pattant ki az ötlet, akkor ő? APA volt/lesz bármikor is?

Mert az én értékrendembe valahogy nem férne bele az, hogy a párom előző házasságából származó gyermekéről (az most totál mellékes, hogy vérszerinti-e) lemondjon bármilyen módon. Akkor se, ha én lennék az új párja, akkor se, ha én lennék a férfi.

2012. máj. 26. 06:46
 10/24 anonim ***** válasza:
90%

Hála az égnek, nem lehet ilyet csinálni. Teljesen mindegy, hogy vérszerint az övé, vagy csak "nevére vette". A magyar jog értelmében az örökbefogadott gyermek pont ugyanolyan jogokkal rendelkezik, mint a vérszerinti.

Hogy tudtok tükörbe nézni ilyen gondolkodással????

2012. máj. 26. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!