Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elviszem a gyereket, mit tehet az apa? Ti mit csinalnatok az en helyzetemben?
Bemész a rendőrségre és teszel egy feljelentést, hogy bántalmaz, és félted a te meg a gyermeked biztonságát, oszt hazamész, összepakolsz, és elmész. Így van papír, hogy azért vitted el a gyereket, mert féltetted, mert nem érezted biztonságban, és magadér is aggódnod kell.
Másik lehetőség, hogy felhozod a válás témáját, amikor ott van nálatok egy barátnőd vagy anyud, mert akkor két lehetőség van: elkezdi a szokásos cirkuszt, és akkor van tanu, vagy nem aka cirkuszolni mások előtt, és akkor hátha juttok egyről a kettőre. Az illető barátot vagy szülőt nem árt tartósabban bevonni, legyen ott minél többet, és főleg akkor legyen ott, mikor csomagolsz és mész.
Érdekes...Egy nőnek voltam sokáig szeretője,neki is úgy kezdőtött hogy a nő azért nem hagyta el mert mindig azzal fenyítette hogy öngyilkos lesz ha otthagyta,ez be is jött neki,náluk is elmérgesedett a dolog,állítólag verte is(nos ez a verés egykét pofonból állt)
Nos a nő férje igen sokszor jogosan volt felháborodva,mert igen a kis felesége velem volt félre.Sajnos erre nem vagyok büszke,de mivel szerelmem volt az illető nő így nem mondtam le róla olyan könnyen.A vége az lett hogy időre szétmentek,Én sem bírtam a terhet így az embernek írtam egy rövid üzenetet(névvel) ,ezzel tartoztam mindenkinek és így végleg búcsút mondhattam az illető nőnek.
# 53/55
Hol olvastad hogy a gyerekkel a kezében üti? :) Picit túlkombinálsz nem gondolod?
és ha undorítónak találod a hozzászólásaim,nem kell elolvasnod! Ennyi! De mindenki magából indul ki,látom Te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!