Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elviszem a gyereket, mit tehet az apa? Ti mit csinalnatok az en helyzetemben?
üdv a klubban..az én férjem is fenyeget agresszív megaláz..
van két gyerek nem akar békességbe válni. állandoan nyomoz utánam olassa anyámékkal mit beszélek-szintén eltilt a tesomtól anyámtól-ha mondom elmegyek a gyerekekkel utánnam jön.
gyerekeke előtt kötekedik mindenért-mondta megaláz mindnhol leköpköd fejemhez vágta eltartott voltam míg yeden gyesen voltam meg mikor leépitettek a mhelymen.
most van mhelyem
üdv a klubban..az én férjem is fenyeget agresszív megaláz..
van két gyerek nem akar békességbe válni. állandoan nyomoz utánam olassa anyámékkal mit beszélek-szintén eltilt a tesomtól anyámtól-ha mondom elmegyek a gyerekekkel utánnam jön.
gyerekeke előtt kötekedik mindenért-mondta megaláz mindnhol leköpköd fejemhez vágta eltartott voltam míg gyeden gyesen voltam meg mikor leépitettek a mhelymen.
most van mhelyem
upsz kétszer ment el-most fenyeget hogy kirúgat. alámtesz mindenhol.
a gyerekek miatt se lehet eggyütt lenni mert kötekszik..
van pár hangüzenetem mikor fenyeget hogy megöl elválasztja fejem
a nyakamtól kirúgat stb.
mindig elnyomott ne legyen bejelentett munkám hogy függjek tőle.
azt mondta a föld alatt lehetek boldog esélyem se lesz egy boldogabb életre mert kicsinál..
a gyerek neki az eszköz megmondta "ha az övé nem lehetek akkor másé sem". sajnos önbizalmam sincs mert leépítette az évek során igy nem.is ismerkedek-pedig két éve nem élünk már nemi életet
sem.
ott is megalázott mikor megkértem ne ott fejezze be erre jaj boc nem akartam..meg dagi vagyok a kutyának se kellenék, meg még bicajozni vezetni se tudok mert görcsös vagyok stb.
agresszív félni kell tőle olloal is nekem jött már.monoklim is volt.a családom tudja de nem tudnak segiteni csak a megteszem az első lépést.
a kapcsolat elején nemállt ki mellettem anyoséknál laktunk. már ott vállni akartam de akkor azzal fenyegetőzött hogy öngyilkos lesz én meg számoljak el a lelkiismeretemmel..igérte változtatunk külön mentünk de minden vasárnap kötelező volt hazamenni az anyukájához..mindenbe irányitott ha ellenkeztem voltak kisebb viták de boldog voltam a két gyerekkel. sokat vittem őket játszótérre anyukákkal jártunk össze..aztán sok idegen férfi kedvesebb volt velem mint a férjem és feltünt hogy szeretethiányos vagyok. irtam titkos naplot persze olvasta és elkezdte erőltetni üljek az ölébe fogjam a kezét adjak melo előtt után puszit-de ez 9évig nem volt innentőlez erőltetett dolog volt..igen hiányoztak ezek de nem igy..mikoelvett onnantól anyagolt.olvasott titokba meg most is..-azota néha elmosoat-de fele pttmarad szoval..felporszivoz középem hogy az ágy ki van nyitva.. töredékét se mint én. ráadásul a munkám is fizikai.gyerekkel én tanulok én mosok rájuk járok szülőikre-ő meg csak játszik velük..
hibákért bocsi mobilról írok (ja mobil meg gépről írok lekodoltam is tudja a hozzászolásaim privát leveleim anyummal nem tudok komminikálni mert nélküle nem mehetek neten meg olvas)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!