Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elviszem a gyereket, mit tehet az apa? Ti mit csinalnatok
az en helyzetemben?
21/57 A kérdező kommentje:
Megse merek mar szolalni.. Mert ha kerdezem miert ilyen azt mondja ne legyen nagy a szam en csak maradjak csendbe.. Nem semmit nem csinaltam.. Amiota dolgozik azota lett ilyen. Mindig azt mondja o dolgozik ertunk a szart kapja a munka helyen akkor szenvedlyek en is ne csak o.....
" Eppen azert gondoltam hg elmegyek ugy hg ne
tudjon rola.. De akkor meg en kerulok bajba
gyerek rablasert.. Na ilyenkor mit csinaljon az
ember??"
Válasszon értelmes párt magának, és ne szüljõn olyannak gyereket, akivel nem akar együttélni.
2014. máj. 23. 16:33
ha azért menekülsz el mert félsz tőle,közben gyermekelhelyezést is igényelsz és ez által tudják épp hol vagy stb(nem külföldre mész) akkor nem lehet gyermek rablásért felelősségre vonni. Amennyiben mindig megjelensz a tárgyalásokon stb. akkor törvényesen jársz el, hisz a gyermeked biztonsága érdekében menekülsz el és mindezt bejelented a hivatalban is.Csak a párod elől kell suttyomban elmenekülni majd ügyvéd által megindítani az eljárást aki hivatalos levelet küldd majd neki a fejleményekről és hogy mire számíthat, pont.
2014. máj. 23. 16:37
Nem lehet hogy az a baja hogy olyan munkahelyen dolgozik ahol teljesen utál még bejárni is?
Elég szomorú hogy ezt még megbeszélni sem tudtad vele...
Próbáld ki azt hogy legyél rosszul,ess össze! Ha ilyenkor is nem képes egy jó szót se mondani akkor tényleg pakolj és menj!
De őt az sem hatná meg ha sírva fakadnál?
2014. máj. 23. 16:40
Szerencsétlen, komolyan, máskor, ha olyan kérdés van, hogy "ver a párom a pici gyerekünk előtt" vagy pici gyerek nélkül ugyanez, akkor mindenki azt írná, hogy menjen el, ne tűrje, stb. ha olyan sztorit hallotok, hogy verte a pasi a nőt és az mégsem ment el, akkor persze mindig a nő a hülye. Most meg, hogy ő menne, ez a bajotok. Komolyan nem értem, mi van az emberekkel. Igenis menj el, hogyha veszélyben vagy te is és a gyermeked is!!! Menj el, és majd biztonságból tedd meg a szükséges jogi lépéseket. SENKI nem vethet rád követ azért, mert elmenekülsz egy szituációból, ahol bántalmazva vagy!!!
2014. máj. 23. 16:42
26/57 A kérdező kommentje:
Szoktam sirni eleg sokat.. Akkor ram szol hg ne merjek bogni es volt hg mar egyszeruen nem birtam abba hagyni a sirast. Es akkor meg jobban orditott nem erted mit mondok ne bogjel mert rosszul vgok a hangostol. Ugy csinal velem mint egy kutyaval....
Hasonló helyzetben voltam. Beadtam a válókeresetet, az ügyvéd javasolta, hogy ne költözzek el addig, míg tart a per. De aztán egyszer megvert a gyerekek előtt, utána fogtam a gyerekeket és anyukámhoz költöztünk. Fenyegetőzött, hogy megöl, stb., de végül nem történt semmi. A válás lezajlott, a gyerekeket én kaptam, időnként elvitte őket hétvégére, beletörődött. Szóval legyél bátor add be a válást és ha tudsz, költözz el a gyerekkel. Egy életed van, ne szúrd el örökre.
2014. máj. 23. 16:44
28/57 A kérdező kommentje:
Hangodtol* .. Nekem az esik rosszul hg ilyrnkor egy kis biztatast varnek hg jobb lesz.mindem vagy mit tudom en de nem azt kapom hg en alkalmazkodjak hozza.. :(
Nem értem,egy emberből mi válthat ilyet ki?
Csak nem barnább a bőre?
Még az is elképzelhető hogy cukorbeteg csak nem tud róla(azokra is hat agyilag a betegség valamennyire).
Vagy alkoholista volt?
Na mindegy sunyiban intézd a pappírokat,aztán ha eljött az idő akkor lépj!
De ennek valami oka kell hogy legyen! Az ember csak úgy nem lesz ilyen!
2014. máj. 23. 16:48
én már írtam mit tegyél sőt mások is arra miért nem reagálsz? félsz a lépéstől oké,de a gyereked érdekében erősnek kell lenned és kész menj a szüleidhez vagy anyaotthonba és add be a gyermeklehelyezési keresetet,ha van friss sérülésed csináltass látleletet és jelentsd fel,mert akkor még inkább hozzád kerül a gyerek és tudom miért szültél azt hitted akkor majd más lesz,de ez nem jött össze ideje lépni
2014. máj. 23. 16:49
Kapcsolódó kérdések: