Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elviszem a gyereket, mit tehet az apa? Ti mit csinalnatok az en helyzetemben?
Jó kérdező akkor megértő leszek menjél a gyerekkel a világ másik végére hajrá.
(Aztán majd ha az apa kapja meg a gyerekfelügyelet gyerekelhelyezés után ide ne írjál)
Ha az Én gyerekemről lenne szó,akkor nem hagynám ennyiben! A föld alól is előszednélek titeket! Lehet utána nagyobb balhét csinálnék mint kellene.De a lényeg Én azért odáig nem jutnék hogy kezet emeljek egy nőre(lelki terror sokkal jobb) .Az a lényeg ha Én lennék a férjed helyébe,azért még próbálkoznék menteni a dolgot,kompromisszumokat kötni ,őszintének lenni stb stb
Lehet neked is engedned kéne valaminek,gondolom nem a semmi miatt veszekednek veled!Szóval ez a kialakult helyzet ugyanúgy a Te hibád is!Most vagy dolgozol azon hogy jobb legyen mindannyiotóknak vagy szörnyű válásotok lesz,és ezt is majd a gyerek fogja megszívni,mert ő nem tehet semmiről!Szóval ha a férjed picit is szereted akkor próbálkozz meg a kapcsolat megmentésével!Ha nem vagy kompromisszumképes akkor nem is fog menni.
És szerintem az meg túlzás ha összepakolsz és mész.Az ő gyerek is nem csak a tied,szóval joga van és lesz is hozzá joga,még akkor is ha az anyához ítéli a bíróság(többnyire).
Te meg egy kicsit kiléphetnél a saját bőrődből és nézhetnéd magad kivülállóként!
Vedd figyelmbe amit a többiek mondanak, mert a bíróság sem fog másképp nézni rád.
El kell menni ügyvédhez!!! Lehet ideiglenes gyermekelhelyezést kérni és akkor le lehet lépni isten hírével!
De fel is veheted ahogy megver ha elég ravasz asszony vagy és beadhatod a kereseted és ha még a kicsi is a kezedben volt, akkor egyértelműen megértő lesz a bíróság.
Megertem a helyzetedet, de ennek akkor sem ez a modja.
Bemesz valamikor birosagra panasznapra vagy ugyvedhez, ilyen esetekben, ha veszelyben erzed magad, lehet kerni ideiglenes gyerekfelugyeletet.
Ha az a kezedben van, akkor mar lephetsz. Ezzel kesz helyzet ele allitod, de ott mar nem leszel a hatalmaban, nem leszel neki kiszolgaltatva.
Utana lezajlik a birosagi targyalas, es annak rendje modja szerint eldontik hogy ki jogosult a felugyeletre, es ki mennyi lathatasra stb...
ennek ez a modja, es ha nem igy csinalod, akkor te jarsz rosszul.
én ha ver látleletet kérnék róla,aztán anya otthonba mennék(suttyomban) ezalatt kérnék a látleletre hivatkozva egy távolságtartásit és beadnám a válópert is ennyi.
Anyaotthonok címei:
Viszont a gyereknek joga lesz az apjához! Szóval sokat fogtok még találkozni ,erre készülj fel!
De amúgy nem is beszélgettél erről a férjeddel?nem kérdezted meg hogy most miért is ordibál veled?Nem fakadtál sírva hogy ne csinálja ezt veled?
Mi rosszat tettél régebben?Megcsaltad? Lehet valami ilyesmi állhat a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!