Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha elviszem a gyereket, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elviszem a gyereket, mit tehet az apa? Ti mit csinalnatok az en helyzetemben?

Figyelt kérdés
Sajnos az utobbi evekben nagyon megromlott a kapcsolatunk az elettarsammal.. Van egy 18honapos kislanyunk.. Mikor mondom neki hogy nem szeretnem mar folytatni a kapcsolatot elkezd uvoltozni, torni zuzni.. Es ez miatt nem merek tole elmenni. Viszont mar nagyon szeretnek mert orokosen haza jon es veszekszik mindenert ordibal. Meg van amikor eljar a keze is.. En mar nem szeretnek igy elni. De egyszeruen nem lehet tole bekessegben, normalisan elvalni... De ha meg eltunok egyik naprol a masikra akkor meg nekem lehet ebol az egeszbol bajom.. Nem bujkalhatok egesz eletembe.. Mit tegyek segitsetek??? Mert mar nagyon azon vgok hg szedem a cuccunkat es megyunk...
2014. máj. 23. 15:57
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
42%

Jó kérdező akkor megértő leszek menjél a gyerekkel a világ másik végére hajrá.

(Aztán majd ha az apa kapja meg a gyerekfelügyelet gyerekelhelyezés után ide ne írjál)

2014. máj. 23. 16:15
 12/57 anonim ***** válasza:
0%

Ha az Én gyerekemről lenne szó,akkor nem hagynám ennyiben! A föld alól is előszednélek titeket! Lehet utána nagyobb balhét csinálnék mint kellene.De a lényeg Én azért odáig nem jutnék hogy kezet emeljek egy nőre(lelki terror sokkal jobb) .Az a lényeg ha Én lennék a férjed helyébe,azért még próbálkoznék menteni a dolgot,kompromisszumokat kötni ,őszintének lenni stb stb

Lehet neked is engedned kéne valaminek,gondolom nem a semmi miatt veszekednek veled!Szóval ez a kialakult helyzet ugyanúgy a Te hibád is!Most vagy dolgozol azon hogy jobb legyen mindannyiotóknak vagy szörnyű válásotok lesz,és ezt is majd a gyerek fogja megszívni,mert ő nem tehet semmiről!Szóval ha a férjed picit is szereted akkor próbálkozz meg a kapcsolat megmentésével!Ha nem vagy kompromisszumképes akkor nem is fog menni.

És szerintem az meg túlzás ha összepakolsz és mész.Az ő gyerek is nem csak a tied,szóval joga van és lesz is hozzá joga,még akkor is ha az anyához ítéli a bíróság(többnyire).

2014. máj. 23. 16:16
 13/57 anonim ***** válasza:
100%

Te meg egy kicsit kiléphetnél a saját bőrődből és nézhetnéd magad kivülállóként!

Vedd figyelmbe amit a többiek mondanak, mert a bíróság sem fog másképp nézni rád.

El kell menni ügyvédhez!!! Lehet ideiglenes gyermekelhelyezést kérni és akkor le lehet lépni isten hírével!

De fel is veheted ahogy megver ha elég ravasz asszony vagy és beadhatod a kereseted és ha még a kicsi is a kezedben volt, akkor egyértelműen megértő lesz a bíróság.

2014. máj. 23. 16:17
 14/57 anonim ***** válasza:
100%

Megertem a helyzetedet, de ennek akkor sem ez a modja.

Bemesz valamikor birosagra panasznapra vagy ugyvedhez, ilyen esetekben, ha veszelyben erzed magad, lehet kerni ideiglenes gyerekfelugyeletet.

Ha az a kezedben van, akkor mar lephetsz. Ezzel kesz helyzet ele allitod, de ott mar nem leszel a hatalmaban, nem leszel neki kiszolgaltatva.

Utana lezajlik a birosagi targyalas, es annak rendje modja szerint eldontik hogy ki jogosult a felugyeletre, es ki mennyi lathatasra stb...

ennek ez a modja, es ha nem igy csinalod, akkor te jarsz rosszul.

2014. máj. 23. 16:17
 15/57 A kérdező kommentje:
Probalok.. Mindig.probalok nem veszekedni mindent megcsinalni.. Mindenbe megfelelni.. De nem lehet neki!!!! Nem engedi hg a sajat anyammal talalkozzak... A sajat testvereimel. Elszakitott a sajat csaladomtol... Belep az ajton munkabol leul ker egy kavet megcsinalom neki utana ordibal hg hg kepzelem hg mire jon nincs neki bkeszitve a kave mikor thdom hg hanyra jon.. Pedig 3percnel tovabb nem tart es szerintem ebbe nem hal bele... Ilyenekert veszekszik es ezt fokozza mindig csak tovabb 1-2 oran at meg orditozik es szinte ez mar mindennapos. Ma pl elkellett mennem a vedonohoz idopontra.. Ezert is kaptam hg en direkt akkor megyek el mikor szabad nappos.. Pedig nem tehetek rola hg mara kaltam idopontot.. Mind1 az egesz mar nem is erdekel
2014. máj. 23. 16:23
 16/57 A kérdező kommentje:
Oke.. Elmegyek ugyvedhez akkor. Ha ezt irjatok hg van ilyen lehetoseg akkor megfogadom.. Ezert kerdeztelek titeket. Hogy mit tehetnek ebben a helyzetben.. Koszonom szepen
2014. máj. 23. 16:25
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

én ha ver látleletet kérnék róla,aztán anya otthonba mennék(suttyomban) ezalatt kérnék a látleletre hivatkozva egy távolságtartásit és beadnám a válópert is ennyi.

Anyaotthonok címei:

[link]

2014. máj. 23. 16:29
 18/57 anonim ***** válasza:
0%

Viszont a gyereknek joga lesz az apjához! Szóval sokat fogtok még találkozni ,erre készülj fel!

De amúgy nem is beszélgettél erről a férjeddel?nem kérdezted meg hogy most miért is ordibál veled?Nem fakadtál sírva hogy ne csinálja ezt veled?

Mi rosszat tettél régebben?Megcsaltad? Lehet valami ilyesmi állhat a háttérben.

2014. máj. 23. 16:30
 19/57 anonim ***** válasza:
bocs látom élettárs a válóper kivételével akkor,de akkor egy gyermekelhelyezési pert indítanék de előtte kellenek bizonyítékok is: videó,diktafon netán verés nyomok,rendőrségi feljelentés
2014. máj. 23. 16:31
 20/57 anonim ***** válasza:
92%
18-as apám is ilyen volt nem tettünk semmi rosszat, csak szemét volt a főnöke,nem volt a boltban a kedvenc Vodkája,megütötte a lábújját, ilyenkor nem jó átbeszélni mert ha mi ezt próbáltuk még dühösebb lett és megvert minket, szóval nem kell hogy feltétlen hibás legyen a másik fél(édesanyám mindent a segge alá tett és támogatta anyagilag érzelmileg ez sem volt neki elég)
2014. máj. 23. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!