Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elviszem a gyereket, mit tehet az apa? Ti mit csinalnatok
az en helyzetemben?
apám azért lett ilyen,mert pszichopata(nem kötődik senkihez,nincs érzelmi kötődése és nem tanul a hibáiból ,ezt jelenti),ezt megtetőzte később piával is,de a fő probléma a munkahelyével volt és ahelyett hogy valami hobbival vagy sporttal vezette volna le verte és terrorizálta a családját(laikusoknak üzenem nem kell ehhez különösebb ok csak szimplán nem bírják a stresszt és olyanok ilyenkor mint a hülye kamaszok,törnek,zúznak és isznak ha probléma van)
2014. máj. 23. 16:51
Már nem azért, de ki akar ilyen apát magának? A végén még a gyereket is megveri, vagy éppen molesztálni kezdi. A gyerek érdekében is el kell onnan költöznöd. Nem láthat ilyen viselkedést, nem nőhet fel ilyen családban egy gyerek sem egészségesen! Jelentsd fel, és menj anyádhoz. Csak nehogy tragédia legyen ebből is...
2014. máj. 23. 16:52
mindenképp titokban mennék akkor amikor teljesen biztos hogy nem jön haza xy idő előtt
2014. máj. 23. 16:53
34/57 A kérdező kommentje:
Ivott 2even at.. De akkor szinte minden mas nap..
akkor nagyon sokat vert.. Balhezott stb.. Aztan megvertek nagyon egyszer.. Utana letette mar 3eve nem iszik.. Amikor terhes lettem akkor nem ivott es nem is volt agressziv.. De viszont jott akkor neki egy hullam.. Es azota megint ilyen.. Es akkor terhesen is megpofozott mar akkor el akartam menni mert akkor lattam rajta hogy ujra ugyan az lesz mint regen csak annyi hg mar nem iszik.. Csak a babat neztem hg csaladba noljon fel.. A kicsi hatha osszehoz minket.. De nem igy lett.. Pedig
Egyik kedves válaszoló,igen csak jó dolgot írt le...
Dolgoztam már focimeccseken is...Sok idióta aki kimegy és ott szószerint kitombolja magát...
Kérdező!Próbáltál már kedveskedni a férjednek?Van kedvenc csapata?Vegyél neki jegyet rá vagy próbáljatok meg valami relax dolgot...Még mielőtt teljesen lemondasz róla!(egy próbát megér)
Amúgy remélem pofonnál komolyabbat soha nem kaptál tőle!
2014. máj. 23. 17:00
36/57 A kérdező kommentje:
Most irattam bolcsodebe a lanyom.. Gyujtok egy kis penzt es akkor elmegyek.. Kozben akkor megteszem a szukseges jogi lepeseket.. Igy nem lehet problemam belole.. Ez lesz a legjobb amit irtatok egy paran is! Koszonom a tanacsokat es a segitseget is!
tudtam hogy ezért nem mentél el...De közlöm öcsém ezért jött a világra és mi lett a vége? két lelkileg teljesen sérült gyerek a mai napig nem tudom feldolgozni és így is válás lett a vége,de addig még próbált szétszedni minket(a családot) A gyerek miatt mondom nem éri meg,ez már nem család a gyerek nem kapja meg a biztonság érzetet sőt talán olyan lesz mint az apja mert ezt látja normálisnak vagy befelé forduló lesz és nem tud kapcsolatot teremteni a többiekkel(nálunk én lettem a befelé forduló öcsém a másik véglet)
2014. máj. 23. 17:02
38/57 A kérdező kommentje:
De.. Sajnos kaptam egyszer ugy lefejelt hg eltorte az orrom.. Bar akkor reszeg volt... Ennek a nyoma persze a mai napig meg van akkora gorbulet lett az orromba.. De mostanaban inkabb szorongat vagy megpofoz.. Vagy eppen az ablakot tori be.. Utana ramnez es azt mondja latod ez is miattad van.. Most fizethetek ezert is :( en nagyon szerettem.. Alkoholista volt utott vagott akkpr is mellette voltam.. Mindig mellette voltam... De en se turhetek mindent :(
Remélem azért megoldod és egyenesbe jössz!
2014. máj. 23. 17:08
az orr törésről bár kérhetsz leletet de már nem friss,de mindenképp hasznos lehet a tárgyalás során,hisz egy doki látja miképpen törött el(tárgy vagy személy által).
2014. máj. 23. 17:08
Kapcsolódó kérdések: