Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek ebbe? Meg lehet egyáltalán csinálni?
Bocs az offért, 53% már privátban írogat.
"Tigriscsík
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 11:57
82%-os, dugulj már el!!! Már rólad levelezünk!!! Rajdat röhög a társaság!!! Mikor veszed magad észre?
Látom még mindig nem kellesz senkinek!
Én a helyedben már nem reménykednék! Jó lesz neked az a 15 macska!!!"
He? :D Ki röhög rajtam? Miről beszélsz? Szerinted hány 82%-os van? Meg kivel beszélgetsz te, ugyan!
Össze-vissza beszélsz, nekem csak az jön le.
Letiltalak téged, szóval feleslegesen írogatsz, és ide is csak ennyit reagáltam. Szállj magadba Tigriscsík.
9: A magasabb tartásdíj jogilag nem kikényszeríthető, az örökség köteles része viszont igen.
A válással mennyi vagyon jár Neked, Kérdező?
Nem jár avval is amúgy is lakás?
Nekem annyi kérdésem lenne, hogy ha jogilag még házasok vagytok, akkor a lakást hogy ajánlja föl kedves apuka? Azzal oldaná meg a vagyonmegosztást, vagy vagyonmegosztás után venne a gyereknek egy lakást? Nagyon nem mindegy, mert a végén még az lesz, hogy a kérdező vagyonából ilyen kis adakozó.
Ha házasok vagytok, minden eddig megszerzett dolog közös. Ha apuka vette azt a házat, amiben most két új csemetéjével és a szeretőjével él, annak is a tiéd a fele kedves kérdező.
Huhhh. Nem vagyok bosszúálló, legalábbis eddig azt hittem, de egy ilyen embernek semmit nem hagynék ott, ami a gyerekemnek jár. Nekem nem kellene, de a gyereké az más. A végsőkig elmennék.
Nehéz döntés az biztos. Ha nem fogadjátok el, lehet hogy tönkremegy és még ez a lakás is odalesz.
Viszont ha meg van 2 százmilliós villája ezen felül akkor meg nagyon kisemmizi a lányodat. Nem is értem hogy lehet ilyen feltételt szabni a saját gyerekének valaki...
Szerintem fogadjátok el. Legalább be tud költözni, ha meg eddig se foglalkozott vele akkor legalább meglesz az indulása az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!