Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Emiatt én Rossz anya vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt én Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés

Elváltam a volt férjemtől.

2éve nem vagyunk együtt.

Van egy 3 éves kisfiúnk.

A gyerek a karácsonyt velem ünnepelte.

Az apának az jutott az eszébe,hogy dec.27-jan.1-ig,

vele legyen,hogy együtt töltse a szilvesztert a kicsivel.

Én ebbe beleegyeztem,hiszen szerintem,neki is jár,hogy egy ünnepet együtt tölthessenek.

Én nem tartom magamat rossz anyának emiatt,mert szerintem ezzel én csak a fiamnak akarok jót!

Nekem is rossz nélküle ünnepelni a szilvesztert,de szerintem az apának is joga van ehhez!!

Az anyukámmal,nagyon nem jövök ki jól,mert mindig belémköt,a gyerek ügyekben meg főleg!

Ő úgy gondolja,hogy én ezzel lepasszolom a kicsit,

és rossz anya vagyok.

Veszekedtünk is emiatt!

Én nem engedem senkinek,hogy belekösse az orrát,bárki is,a gyerek dolgokba.

Tanácsot meghallgatom,és ha megfogadom,megfogadom,ha nem,akkor nem.

Az én véleményem erről,hogy ha én a fiam helyében lennék,

akkor örülnék az alkalomnak,hogy apával lehetek!

Ezt én nem nevezem lepasszolásnak,csak jót szeretnék a picikémnek.

Nekem az apukám,akit nagyon szerettem(szeretek),

11éves voltam mikor meghalt,rákban!

Mit nem adnék,ha vele lehetnék!!

Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett,de csak így tudtam leírni a problémámat.

Várom a véleményeket!

Elölre is köszönöm!!

2009. dec. 29. 11:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis vagy rossz. A helyedben énis így tennék.
2009. dec. 29. 12:03
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, ki a rossz "anya"? Az enyém, aki megszült, aztán rájött hogy ez a szerep mégsem neki való és pár hónap múlva lerakott a rokonoknál, mint egy csomagot. Nem is ismerem, azt sem tudom, él-e még, de nem is érdekel.
2009. dec. 29. 12:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék ha te lennél a volt feleségem!! Szuper vagy,az exem ilyen téren egy mocskos állandoan betart szívat ahol tud.Csak így tovább!
2009. dec. 29. 12:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

dehogy vagy rossz anya! az nem lepasszolás,ha a kicsi az apjával lehet, ő is épp úgy a szülője,mint te. Ne aggódj emiatt, jár nekik az apa-gyerek ünneplés,neked meg a kis pihi. Nem idegenhez adtad,hogy na vigyázz rá míg én szórakozok,hanem saját édesapjával lesz.

Te ettől nem vagy rossz,sőt szerintem jó dolog,h nem sajátítod ki a kicsit,hanem tiszteletben tartod,h apukája is van,akkor is,ha nektek nem működött együtt.

2009. dec. 29. 12:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy rossz anya.Nem az a jó anya,aki állandóan a gyermekén lóg,hanem az,aki megadja azt,amire szüksége van.Pl az apukájára is.

Ebben a pár napban meg nyugodtan pihizz,sőt menj el szórakozni a barátnőiddel is,hisz a gyermekednek egy kiegyensúlyozott,boldog anyuka kell,nem egy háztartási,hisztis robot...

2009. dec. 29. 12:38
 16/23 anonim ***** válasza:
83%
Már nem azért, de egy fiúnak elég sok időt kellene töltenie az apjával.
2009. dec. 29. 12:51
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy anya, aki szem előtt tartja, mi a jó a gyerekének. 20 éves lány vagyok. Anyumék 5 éves koromban váltak el. Nagyon apás voltam addig, amíg együtt laktak. Aztán különváltak, és én nem találkozhattam többet Apával, pedig szerettem volna. Nagyon szerettem volna, és Apa is látni akart, de anya elkergette mindig. Sosem lehettem vele. Nem volt apu rossz, nem ivott, nem kábszerezett, csak anya már nem szerette. Nem akarok nagyon részletekbe belemenni, de anyunak volt barátja is, szóval ez történt. 15 éves voltam, mikor Apa meghalt. Még a temetésére se engedtek el. Ez van.

A te kisfiad nagyon szerencsés, hogy ilyen nagyszerű anyukája van, mint te. Gratulálok.

2009. dec. 29. 14:49
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Anyukám még duzzog emiatt,de Nem érdekel!!

Had duzzogjon!Az én kisfiam!!

Majd megnyugszik!

Remélem azért tanul is egy kicsit,hogy lehet az unokája,de beleszólni a nevelésébe,semmi joga.

Talán tanácsot azt meghallgatom.

Kedves 12:32-es!

Sajnálom,hogy veled ez történt!Anyukád Nagyon,de Nagyon szégyelje magát!!!

Tisztelt 12:38-as.

Igen pihizek,és egyébként tök jó.

Sokat szépítkezek.

Illóolajos fűrdő stb.

Persze azért hiányzik a kicsi!

Ilyen az élet!

Kedves 14:49-es válaszoló!

Megértem a helyzetedet!!

Az én apukám is mehalt 11éves koromba,de én szerencsére ott lehettem a temetésén!

Milyen anyukák vannak akik ezt megteszik hogy nem engedik apucihoz a gyereket,még a temetésére sem engedik!

HIHETETLEN!!

AZ APUKÁD HÁNY ÉVES VOLT?

AZ ENYÉM CSAK 49.

2009. dec. 29. 15:44
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Dehogy vagy rossz anya. Teljesen igazad van, bár minden elvált nő így tenne. Ne foglalkozz azzal, aki azt mondja nem vagy jó anya. Én nagyon szigorú vagyok ilyen láthatás és egyéb téren, tényleg felháborít rengeteg dolog és még én is azt mondom, hogy nagyon jól cselekedtél :)
2009. dec. 29. 19:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Tegnap 14:49 es vagyok. Apu 46 évesen halt meg, öngyilkos lett, mert az egész élete tönkrement. Sajnálom, hogy a te apukád is korán meghalt. Anyu nem akart apáról hallani, pedig miatta mentek szét. Ezt nem tudom anyának megbocsájtani soha. Rendszeresen látogatom Apa sírját, mióta elmúltam 18. Addig a lábam nem tehettem ki oda, illetve egyszer voltam kinn a sírnál, a fiúm falazott nekem, mert eljött velem sétálni, és mondta, hogy menjünk ki apához, mert sajnált, hogy nem mehettem. Akkor voltam 17 és elbúcsúztam tőle. Csak hát anyám arra is rájött és balhé volt, mert vittem a sírra virágot, és nem volt rajta, és ezt észrevette. Tudta, hogy én voltam. Egy hétig nem mehettem ki a házból.
2009. dec. 30. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!