Van egy 14éves lányom, szerelmes egy 18éves fiúba amit én nem nézek jó szemmel az az igazság.
Ma felháborító volt velem a lányom.
Elmentem egy barátnőmhöz, felhívott hogy menjek haza főzzem ki a száraz tésztát, hazajöttem és összevesztem vele,mondtam neki hogy főzni haza hív mert nem tud, de 18éves fiú kellene neki.
Szerintem nem lehordani kellett volna a barátja miatt hanem megtanítani főzni.
2010. nov. 14. 13:48
2/18 anonim válasza:
Minek mentél haza? Megmondtam volna neki hogy főzzön magának, és annyi.
2010. nov. 14. 13:49
3/18 anonim válasza:
Meg kéne tanítani főzni. A legtöbb ember úgy kezdi, hogy az anyukája mutat neki pár dolgot.
2010. nov. 14. 13:50
4/18 anonim válasza:
szerintem felfújod a dolgot, 14 évesen ki nem volt szerelmes egy idősebb fiúba?
Mondjuk nem értem, miért kell rád telefonálnia, hogy főzd ki a tésztát... magadtól nem csináltál volna ebédet, hanem inkább tovább barátnőztél volna?
5/18 anonim válasza:
én is az 1-vel értek egyet
és nem kellett volna haza rohanni, tud várni
6/18 anonim válasza:
Egyrészt igazad van, másrészt viszont a helyedben nem mentem volna haza, hanem elmagyaráztam volna neki telefonon keresztül, hogyan kell tésztát főzni.
Valahol viszont van egy olyan érzésem, hogy ezt a kérdést a lány írta ki, nem az anyuka. Ha tévedek, bocs.
7/18 anonim válasza:
jesszus micsoda felfogású emberek vagytok ti??? Vasárnap délelőtt egy tisztességes családanya nem pletykálni jár a barátnőjéhez, hanem otthon főz és nem a 14 éves gyereknek kellene a vasárnapi ebédet megcsinálnia....
2010. nov. 14. 13:52
8/18 anonim válasza:
Nem engednem meg a baratot, mivel tul fiatal meg, es nem mentem volna haza.
Vagy mar megtudta volna fozni, vagy egyen 1 szendvicset, de emiatt nem rohanok haza.
2010. nov. 14. 13:53
9/18 anonim válasza:
Itt most nem a fiún van a hangsúly,hanem azon,hogy te bizonyára jól érezted magadat a barátnődnél,de haza kellett menned tésztát főzni.Te ekkor dühös lettél,mert a lányod nem tudott volna valami nasit bekapni addig,amíg hazamész.Ha már régóta voltál ott,akkor végül is nyugodtan hazamehettél volna,ha nem,akkor megértem azt,hogy mérges lettél.Ha nem tud főzni a lányod,(alapokkal sincs tisztában) jól tette,hogy inkább hazarendelt,mert még a végén leégette volna a konyhát....És ő nyilván nem akart bajt.Mellesleg sok lány/fiú a tanárába szerelmes.Az milyen már?:D Még öröm,hogy nem egy 25 évesbe lett szerelmes.
2010. nov. 14. 14:03
10/18 anonim válasza:
Mi köze a fiú életkorának ahhoz, hogy te a barátnőddel pletykálsz ahelyett, hogy ebédet főznél a gyerekednek? Gondoskodj a gyerekedről, aztán mehetsz barátnőzni.Vagy nálatok a gyerek főz az anyjára?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!