Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz anya vagyok vagy jól...

Rossz anya vagyok vagy jól tettem?

Figyelt kérdés

Van egy 14éves lányom, szerelmes egy 18éves fiúba amit én nem nézek jó szemmel az az igazság.

Ma felháborító volt velem a lányom.

Elmentem egy barátnőmhöz, felhívott hogy menjek haza főzzem ki a száraz tésztát, hazajöttem és összevesztem vele,mondtam neki hogy főzni haza hív mert nem tud, de 18éves fiú kellene neki.

Ezen megsértődött.

Igazam volt vagy rossz anya vagyok??

2010. nov. 14. 13:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem lehordani kellett volna a barátja miatt hanem megtanítani főzni.
2010. nov. 14. 13:48
 2/18 anonim ***** válasza:
64%
Minek mentél haza? Megmondtam volna neki hogy főzzön magának, és annyi.
2010. nov. 14. 13:49
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Meg kéne tanítani főzni. A legtöbb ember úgy kezdi, hogy az anyukája mutat neki pár dolgot.
2010. nov. 14. 13:50
 4/18 anonim ***** válasza:
83%

szerintem felfújod a dolgot, 14 évesen ki nem volt szerelmes egy idősebb fiúba?

Mondjuk nem értem, miért kell rád telefonálnia, hogy főzd ki a tésztát... magadtól nem csináltál volna ebédet, hanem inkább tovább barátnőztél volna?

5/18 anonim ***** válasza:
68%

én is az 1-vel értek egyet

és nem kellett volna haza rohanni, tud várni

6/18 anonim ***** válasza:
76%

Egyrészt igazad van, másrészt viszont a helyedben nem mentem volna haza, hanem elmagyaráztam volna neki telefonon keresztül, hogyan kell tésztát főzni.

Valahol viszont van egy olyan érzésem, hogy ezt a kérdést a lány írta ki, nem az anyuka. Ha tévedek, bocs.

7/18 anonim ***** válasza:
66%
jesszus micsoda felfogású emberek vagytok ti??? Vasárnap délelőtt egy tisztességes családanya nem pletykálni jár a barátnőjéhez, hanem otthon főz és nem a 14 éves gyereknek kellene a vasárnapi ebédet megcsinálnia....
2010. nov. 14. 13:52
 8/18 anonim ***** válasza:
43%

Nem engednem meg a baratot, mivel tul fiatal meg, es nem mentem volna haza.

Vagy mar megtudta volna fozni, vagy egyen 1 szendvicset, de emiatt nem rohanok haza.

2010. nov. 14. 13:53
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Itt most nem a fiún van a hangsúly,hanem azon,hogy te bizonyára jól érezted magadat a barátnődnél,de haza kellett menned tésztát főzni.Te ekkor dühös lettél,mert a lányod nem tudott volna valami nasit bekapni addig,amíg hazamész.Ha már régóta voltál ott,akkor végül is nyugodtan hazamehettél volna,ha nem,akkor megértem azt,hogy mérges lettél.Ha nem tud főzni a lányod,(alapokkal sincs tisztában) jól tette,hogy inkább hazarendelt,mert még a végén leégette volna a konyhát....És ő nyilván nem akart bajt.Mellesleg sok lány/fiú a tanárába szerelmes.Az milyen már?:D Még öröm,hogy nem egy 25 évesbe lett szerelmes.
2010. nov. 14. 14:03
 10/18 anonim ***** válasza:
68%
Mi köze a fiú életkorának ahhoz, hogy te a barátnőddel pletykálsz ahelyett, hogy ebédet főznél a gyerekednek? Gondoskodj a gyerekedről, aztán mehetsz barátnőzni.Vagy nálatok a gyerek főz az anyjára?
2010. nov. 14. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!