Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt én Rossz anya vagyok?
Elváltam a volt férjemtől.
2éve nem vagyunk együtt.
Van egy 3 éves kisfiúnk.
A gyerek a karácsonyt velem ünnepelte.
Az apának az jutott az eszébe,hogy dec.27-jan.1-ig,
vele legyen,hogy együtt töltse a szilvesztert a kicsivel.
Én ebbe beleegyeztem,hiszen szerintem,neki is jár,hogy egy ünnepet együtt tölthessenek.
Én nem tartom magamat rossz anyának emiatt,mert szerintem ezzel én csak a fiamnak akarok jót!
Nekem is rossz nélküle ünnepelni a szilvesztert,de szerintem az apának is joga van ehhez!!
Az anyukámmal,nagyon nem jövök ki jól,mert mindig belémköt,a gyerek ügyekben meg főleg!
Ő úgy gondolja,hogy én ezzel lepasszolom a kicsit,
és rossz anya vagyok.
Veszekedtünk is emiatt!
Én nem engedem senkinek,hogy belekösse az orrát,bárki is,a gyerek dolgokba.
Tanácsot meghallgatom,és ha megfogadom,megfogadom,ha nem,akkor nem.
Az én véleményem erről,hogy ha én a fiam helyében lennék,
akkor örülnék az alkalomnak,hogy apával lehetek!
Ezt én nem nevezem lepasszolásnak,csak jót szeretnék a picikémnek.
Nekem az apukám,akit nagyon szerettem(szeretek),
11éves voltam mikor meghalt,rákban!
Mit nem adnék,ha vele lehetnék!!
Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett,de csak így tudtam leírni a problémámat.
Várom a véleményeket!
Elölre is köszönöm!!
Nem vagy az.De azért gondoskodj róla,hogy jól érezze magát a gyerek az apjával.Ez szerintem is alap,hogy együtt legyenek,ha édesanyád belédköt,ne vessz ösze vele max. mondd azt,hogy anyuka drága,tanácsokat természetesen szívesen fogadok,de az én gyerekemet én akarom felnevelni.
Remélem segítettem.
Helyesen cselekszel! Jó anya vagy !
Az idősek mindig is kicsit másképp gondolkodtak és elég fárasztóak...
Sohasem tiltottam tőle a gyereket,és nem is fogom!
Azért mert mi szét mentünk,nem a gyerek a hibás.
Igen őszintén nekem is jó egy picit,mert olyan dolgokat is tehetek,amit babom mellett nem.
Mire hazajön igyekszem kipihenni magamat,hogy jövőre egy energikusabb,frissebb anyukát kapjon.
Bevallom manapság eléggé türelmetlenke vagyok,mert nem vagyok,friss,kipihent.
Szépítkezési napot szeretnék tartani.Fiatal vagyok még,kell ez is.
Akkor lennél rossz anya ha nem engednéd.Ha nem törődnél azzal,hogy a fiadnak az apjára is szüksége van.Amíg ezt tertod szem előtt helyesen cselekszel.Fel a fejjel.Tudom rosszul esik pont az anyukádtól.Megértelek,mert sajnos az enyém is ilyen.
Tudnék én is mesélni....
Egyáltalán nem vagy rossz..,sőőt,sztem igy helyes ahogy csinálod,csináljátok,hogy a gyerek az apjával is legyen!
Jó regenerálódást és Boldog Új Évet nektek!;)
Kedves 11:19-es válaszoló!
Szeret az apukájával is lenni!Imádják egymást!Mindene meg van.Mindent becsomagoltam neki,talán még túl sokat is.
Csomagoltam ruhát,játékot.Szóval mindent!!
Ott az apukájánál is megvan mindene.Semmiben sem szenved hiányt!
Kedves 11:23-as válaszoló!
A karácsonyt azért nem töltötte az apjával,mert dolgozott.
Biztonsági őr,és ott sajna még a karácsonyt sem tisztelik!
Aki ugyanebben dolgozik,az tudja!
Egyébként ez is összesen 6 nap!Szerintem ez azért elég kell,hogy legyen!
miért lennél rossz anyuka??azért mert a fiad az apukájával lehet?!igazad van, hogy engeded.manapság ugy is inkább azt hallani,hogy az apuka nem "tart igényt"a gyerekre,pláne szilveszterkor.Töltödj fel,pihend ki magad,menj el szórakozni.Ezzel nem ártasz senkinek,a kisfiad pedig élvezni fogja, hogy az apukájával lehet!
Boldog újévet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!