Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy anya iszik néha buliban, de csak mértékkel, az mennyire rossz pont gyermekelhelyezésnél?
Elvileg nem számít semmit. ha az anya nem prosti, nem drogos/idült alkoholista és biztosítva van nála a gyerek megfelelő testi-szellemi fejlődése, akkor egyértelműen az anya kapja, anyagi helyzettől, iskolázottságtól függetlenül. ELVILEG.
bár ha le van fizetve a bíró, akkor az is rossz pont lehet, ha az anya fehér alapon szíves mintás pizsamában alszik. bármilyen piti hülyeséget felhozhatnak.
Ne idegesitsd magad! Nem csinalnak ebbol olyan nagy ugyet, ha Csak ritkan megiszol egy poharkaval. Semmi bizonyitek nincs ra, meg nem qrva, rendesen neveli a gyereket, akkor ,iert lenne gond.
En ezt vegig csinaltam egyszer, nem volt belole gond, es persze ritka eset az ilyen, hogy megiszok 1-2 poharral, csakis valami jeles esemenyen ;)
32/n
Szerintem mindenki elmegy néha bulizni,köztük anyukák is vannak néhányan.Sőt,szerintem minden anyukának kell is néha kicsit,hogy a barátnőkkel,kolléganőkkel pletyizzenek:))tehát tök mindegy,hogy most sört iszol v.kávét.
Semmi jelentősége nincs gyermekelhelyezés ügyében,egyébként meg ha lenne a ffi-ak sűrűbben eljárnak 1üveg sörre a haverokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!