Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért engedtek ebből, egyedülálló anyukák?
Kedves egyedülálló anyukák?
Van,aki egy,van aki kettő,vagy több gyermeket nevel egyedül!
Apuka a gyerektartást nem fizeti,pedig megállapította a bíróság!
Hogyan lehet az hogy ez ellen nem tesztek semmit?
Szerintem ez nagyon bosszantó egy helyzet,és nagyon sajnálom az anyukákat,hogy ezt teszik veletek,és a gyerek,gyerekekkel!!
Pedig joguk van hozzá!!
Ti sem egyedül csináltátok a gyereket.
Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek az apukák?
Hogy lehet olyat megcsinálni egy apának,hogy rá se néz a gyerekére?
SZÉGYELJE MAGÁT AZ ILYEN,FELELŐTLEN,GAZEMBER APA!!
Kedves legelső válaszoló!
Miért?Szerinted az anya hibás,hogy apuka olyan felelőtlen,hogy nem ad gyerektartást????
Anyuci miért hibás azért,hogy apuka évi kb.1-2-ször láttja a picit,vagy soha?
1,Az az anyuka aki engedi láttni kéthetente vagy bármikor a kicsit,miért hibás abban,hogy apuci nem láttogatja a kicsit?
2?Az az anyuka,aki a gyerekre költené azt a pénzt,ami a gyereknek jár,miért tehet arról hogy apuci nem fizet??
Igazad van,tényleg nem kellene hagyni ami jár agyereknek.
Az én gyerekem lassan nagykorú,az apja soha nem fizetett egy fillér tartásdíjat,sem semmilyen módon nem gondoskodott soha a gyermekéről.Szerinted első,ez rendben van így??Mert teljesen mindegy a válásban ki a hibás,minden gyereknek 2 szülője van,kettejüknek lenne kötelessége felnevelni,a külön élő szülőnek úgy támogatni,mintha vele élne.Része kellene legyen a gyereke életének,nem tőle vált el csak az anyjától vagy apjától a másik szülője.Aljas pitiáner dolog a gyereket elhanyagolni emiatt!!!Egy tisztességes gyerekét szerető szülő tűzbe megy a gyerekéért,nem lehet sem eltiltani tőle,sem lebeszéli arról,hogy ne gondoskodjon megfelelően róla,és tartja a kapcsolatot rendesen vele.És erre nem kifogás,"de mert az anyja nem engedi"mert ilyen nincs!!!Akinek fontos a gyermeke az harcol érte ha kell.Vagy magához veszi ha annyira rossz körülmények között éle ahogyan sokan állítják.Én a gyerekeimért bármire képes lennék,ezért vetem meg az exem,hogy ennyire nem volt sosem fontos neki a gyerekünk.Az ilyen ember nem ember,egy senki!!!De megmondom őszintén,nálunk ez sosem téma,olyan mintha nem is lenne (másik)apja a nagy gyerekemnek,mert több mint egy évtizede élünk békében boldogságban új családdal tesókkal együtt.Nem is gondolunk az apjára,hogy ő az nem a férjem.Az apja meg számoljon el a saját lelki ismeretével ha tud.Persze ez nem követendő példa,ezért én mindenkinek azt mondom aki ilyen helyzetben van,hogy harcolja ki ami jár a gyerekének,nem hagyja.Az ilyen aljadék pasik megérdemlik.És tudod kik nem értenek ezzel egyet??A lotyóik!!!Mert ők még a levegőt is sajnálják a pasijuk gyerekeitől.Tisztelet a kivételnek,mert ismerek nagyon gondos lelkiismeretes pótanyukát is.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezek a "AZ ILYEN,FELELŐTLEN,GAZEMBER APA!!" Apukák java része korábban se fizetett tartásdíjat. Ugyanis hazaadta a teljes fizetését.A gyermek láthatás se volt probléma, mert naponta látta a gyerekét, mikor hazament.
Az, hogy ez a állapot bekövetkezett, mindkét szülő hibás lehet.Vannak esetek, mikor éppen az a probléma, hogy gyakrabban akarják látni, elvinni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!