Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a válásod oka?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 14:03
11/12 banitag válasza:
12 évig bírtam az alkoholizmusát, a veréseit, a megalázásait. Ellehetetlenítette a családommal, a barátaimmal a kapcsolatomat. Nem szállt be a rezsi kiadásokba. De hogy miért is bírtam eddig, mert idióta vagyok :). Szerencsére már másfél éve "tiszta" vagyok. :)
12/12 alice_L válasza:
Erdekes kérdés, én csak mellé tudok valaszolni.
Miota egyedul vagyok feléledtem, és csak azok az okok jutnak eszembe hogy miért nem valtam hamarabb: megszokas, aggodalom, kishituség, szivesen felpofoznam az akkori magamat hogy nem voltam onbizalom telibb, nem léptem le gyorsabban. Tehat az oka az, hogy ugy éreztem belebetegszem ha egy ilyen szorongos, magat fonyereménynek hivo emberrel maradok. Szerencsétlen az a tipus, aki ha nyerne a lotton milliokat akkor panaszkodik hogy azzal a sok pénzzel foglalkozni kell, befektetni, stb. Nnna, ez az! Férjem életorom képtelensége, és ezt valtoztatni nem tuvan, sajat beleszokasom ebbe volt az ok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!