Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön élünk, bíróságra be van adva a válás, addig gyerektartás?
"viszont decemberi hónapban nem tudtam, es most sem fogok tudni mert táppénzen kell lennem gipsz miatt"
És akkor eddig így hogy? Éheztek a gyerekek, vagy micsoda, ha nem tudtál hazaadni pénzt? :O
Nagyszülők besegítése?
Nyilván, ha a volt párod megteheti, akkor nem hagyja őket éhen. De azért ez így picit kicseszés a másik féllel. :(
Meg az is, hogy úgy írod, mintha ez ilyen kötelező rossz lenne... Bakker ti csináltatok gyereket és vállaltatok érte felelősséget. Ez nem olyan, hogy akkor beadod a menhelyre, ha etetni, ruházni, taníttatni kell. Vagy persze örökbe is lehet adni...
Nem tudjátok megbeszélni egymással, hogy mennyibe jön ki 1 hónapban a kaja-rezsi-menza-suli-rezsi a gyermek után?
Én tényleg nem értem az ilyen szülőket:(
A nulla és a "többet mint kellett volna" azért egy tág intervallum. Véleményem szerint utalj, amennyit tudsz.
Hosszútávon meg üljetek le a volt pároddal és írjátok fel tételesen, hogy mennyi az annyi.
Minden költséget beleszámolva: menza, kaja, ruha, különóra, sport, osztálypénz, stb, ezeket felezni. Plusz figyelmbe a rezsihányad, a főzés, takarítás, gondoskodás költségei, a táppénz, a suliba hozni-vinni és a közös tanulás idejét akinél többet van a gyerek.
Erre szerintem kijöhet egy értelmezhető összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!