Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Külön élünk, bíróságra be van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön élünk, bíróságra be van adva a válás, addig gyerektartás?

Figyelt kérdés
Amíg a bíróság nem állapítja meg a gyerektartás összegét mennyit kell fizetnem? Eddig minden hónapban utaltam, viszont decemberi hónapban nem tudtam, es most sem fogok tudni mert táppénzen kell lennem gipsz miatt. Előzőleg többet utaltam minden hónapban hiszen tudtam hogy a decemberi fizetésem és az év eleji fizetésem is rossz lesz. Amíg ez nincs bíróság által megítélve mennyit kellene fizetnem?

jan. 9. 11:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos ez ennyibe kerül.

Hosszú távon viszont megéri.

Amúgy valóban nincs olyan, hogy te fizeted az összes közös hitelt, ő meg megtartja a házatokat plusz 60% gyerektartás. De persze. Hófehérke majd felébred. Meg apukája is.

Kérj kölcsön... muszáj lesz ügyvéded legyen, mert nekik lesz és ki fognak csinálni.

jan. 9. 13:49
 22/25 anonim ***** válasza:

Akkor maradj józan és ne egyezz bele méltatlan ajánlatokba. Majd a bíró eldönt mindent.

Ez ugye csak az anyagi rész.

Ami fontosabb hogy a gyerekeket ne tudják ellened nevelni. Mindig maradj normális és szerető az irányukba.

jan. 9. 13:51
 23/25 A kérdező kommentje:
Próbálkoztak már ügyvéddel hogy egyezzünk meg de csak abba hogy lemondok a házról és majd a gyerektartás a bíróság. Mondtam hogy nem, mindent a bíróság és nem mondok le semmiről. Próbálják már ellenem fordítani de nem igazán sikerül mert a gyerekek szeretnek nálam lenni és haza se akarnak menni.
jan. 9. 14:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Tarts ki. Jól tetted hogy nem egyeztél bele ilyen szarságokba. Majd a bíroság rendezi. A gyerekekre figyelj. Az a lényeg. És magadra, hogy ne legyél olyan negatív mint ők.
jan. 9. 14:26
 25/25 anonim ***** válasza:
66%

Következő hónaptól ne utald a hitelt és kész. Gyerektartásnak is annyit, amenyit jónak látsz, 120 ezer eleg.

Nem tudom, miért hagyod magad ilyen hülyének nézni, minek fizeted a hitelt.

jan. 9. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!