Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön élünk, bíróságra be van adva a válás, addig gyerektartás?
Figyelt kérdés
Amíg a bíróság nem állapítja meg a gyerektartás összegét mennyit kell fizetnem? Eddig minden hónapban utaltam, viszont decemberi hónapban nem tudtam, es most sem fogok tudni mert táppénzen kell lennem gipsz miatt. Előzőleg többet utaltam minden hónapban hiszen tudtam hogy a decemberi fizetésem és az év eleji fizetésem is rossz lesz. Amíg ez nincs bíróság által megítélve mennyit kellene fizetnem?tegnap 11:38
11/25 anonim válasza:
Fizesd a hitelt a ház meg az övé? Fizetés 60%-a? Kivel házasodtál össze? Ilyen a világon nincs. Szerezz ügyvédet amilyen hamar tudsz, nehogy aláírassanak veled valamit.
12/25 anonim válasza:
10
Akkor nincs más, mint kivárni a bírósági döntést. Szomorú, hogy idáig jutott el a helyzet...
Egyébként úgy tudom, hogy a fizetés max 50%-áig terhelhető valaki (ha mondjuk sokgyerekes), de inkább egy olyan 25%-on áll meg a dolog általában.
14/25 A kérdező kommentje:
11. Sajnos ilyen emberrel. Vele már rég meg tudtam volna állapodni, de apuka pénzéhes, így 180.000-ről adták be a bíróságra a papírt. Holott előtte már megbeszéltük hogy 120.000 és ha nagyobb kiadás van, kirándulás, óvoda illetve iskola kezdés, iskolai, óvodai pénz stb. Akkor annak a felét állom. Amúgy 3 gyerek van.
tegnap 13:22
15/25 A kérdező kommentje:
De ezek mellett a közös házasság alatt felvett hitel 160.000/ hó. És a fizetésem 350.000 max 400.000 Ft. Vagyis meg élni se tudok ha ennyit meg ítél a bíróság plusz hogy egyedül fizessem az összes hitelt.
tegnap 13:25
16/25 anonim válasza:
Majd a hitelt is eldönti a bíróság... [link]
17/25 anonim válasza:
Nem ítél meg olyat a bíróság hogy te fizesd a hitelt, de ővé a ház. Fizetésednek is egy ésszerű része fog menni a gyerekekre.
Csak akkor szívsz, ha magadtól egyezel bele hülye feltételekbe. A Bíró elvileg semleges, nem akar neked rosszat. Rosszat a másik fél akar.
18/25 anonim válasza:
Azért jó ügyvéddel készülnék fel a helyedben, hogy mindenképpen egy objektív, ésszerű megállapodás szülessen.
20/25 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a sok hitel mellett és mivel valamennyit muszáj neki utalnom, így nem nagyon futja ügyvédre. Kérdeztem már és így kezdődik hogy 300.000 rakjak le és minek tárgyalás 40.000 Ft.
tegnap 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!