Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a válásod oka?
Az alkohol!
Eloszor csak havonta egyszer-ketszer majd mindem hetvegen ivott.
Kesobb naponta, amikor kertem menjunk orvoshoz jol meg vert!
Soha nem volt rám, vagy kettőnkre egy kis szabadideje.
Mindig azzal jött, hogy a munka miatt fáradt.
De a napi szexet azt igényelte, persze csak 1 gyors menet, érzelmek nélkül (sokszor elvárta volna azt is, hogy elégítsem ki orálisan, aztán "majd" viszonozza), mert hogy erre van ideje.
Itt szeretném megjegyezni, hogy én sokkal többet dolgoztam mint ő, néha hétvégén is.
Nem hogy nyaralni, kirándul nem jártunk, még egy moziba sem ültünk be, mert hogy úgyis le tudja tölteni a filmeket a számítógépre, felesleges pénzkidobás.
Étterembe meg ne menjünk, mert én úgyis főzök, még ha nem is olyan jól. ( igen, ezt így megkaptam )
Viszont ha a haverok hívták bulizni, egy kis esti iszogatásra, szárnyat növesztett, és már repült is mint a sas.
Pár évig még nem léptem, bemeséltem magamnak, hogy más kiröhögne, ha emiatt lépnék, hülyeség emiatt elhagyni.
Aztán ráment az egészségem. Szenvedett a lelkem, nem voltam boldog.
Rengetegszer leültünk beszélgetni, de folyton azt mondta, hogy neki minden jó, én csak bebeszélem magamnak a dolgokat, ne hisztizzek.
Végül elhagytam, és most olyan valakivel élek, aki azt is figyelembe veszi, hogy nekem mi a jó, önzetlen társat találtam, aki csak akkor képes boldog lenni egy párkapcsolatban, ha a társa is az.
Nem tisztelt eléggé. Az alkohol fontosabb volt.
Mindenre jutott ideje csak rám nem. Mikor a sarkamra álltam, megütött.
Ja, és szerintem meg is csalt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!