Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha voltál ilyen helyzetben, kérlek, mesélj róla: Férjed elvált tőled,de mielőtt jogilag kimondták volna a válást, már lett egy új kapcsolata, ami viszont nem működött sokáig és megbánta a válást, majd vissza akart jönni hozzád?
Figyelt kérdés
tegnap 16:15
2/6 anonim válasza:
Én sem voltam, de egyetértek az első válaszadóval. Gondolom nem válás közben ismer meg hirtelen valakit...
Ilyenkor az is elfordul, hogy az új nő dobta ki, és nincs hova mennie, vagy magányaos, aztán előad valami mesét arról, hogy még mindig téged szeret.
3/6 anonim válasza:
A válás nem akkor kezdodik mikor beadják a papirokat hanem vőven elotte a palid fejben már eég elvt mikor másikkal hetyegett.
4/6 anonim válasza:
Nincs ló, jó a szamár is elven? Ex, múlt, nem működött valami ezért cserélt le.
5/6 anonim válasza:
Igen volt ilyen, csak a volt feleségemmel. A tárgyalás előtt 1 héttel találta ki hogy kezdjük újra. Mint kiderült kidobta az új pasi előző nap. Pedig ő akart válni.
6/6 anonim válasza:
Akkor is vissza akart jönni mikor kiraktam mert szeretője volt, akkor is mikor a szeretővel szakítottak, akkor is mikor egyedül volt, majd mikor új kapcsolatba kezdett akkor is.Mondjuk ez így mind egy cirka 6 hónap eredménye, nem éveké. Persze szó se lehetett róla,hogy visszafogadjam, de nagyon nehezen fogadta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!