Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mit tegyek, vessek véget a kapcsolatnak?
Jövöhéten lessz egy éve hogy együtt élek a párommal, de ez a z év nagyon rosszul kezdodott, es mindig csak rosszabb, sajnos. En még sulizok, Ö dolgozik, volt egy jo állása, de kirugtak mert sikkasztott. Az összeg kevés volt igy nem lett birosagi per belölle. Nagyot csalodtam benne, 3 honapon keresztul csinalata ezt a munkahelyen, s hazudott nekem, egész addig mig ki nem derült. Az én csaladom most ki nem állhatják, mekkora szégyen ez, s h mindenkinek hazudott. Probalt keresni mas munkahelyet, de nem talalt, s most taxizik. A taxira havi bér van, ami 75000 ft havonta és most ugy néz ki hogy még a havi dijat se keresi meg, teleszedte magát adossaggal, 2 bankba törleszteni, es amit elsikkasztott vissza kellett fizetni, arra is kert kolcson, amikor meg a volt munkahelyen dolgozott felvette elöre 7 honapi fizeteset, plusz a rezsi, ugy erzem soha nem maszunk ki belolle, minden nap veszekedunk, s kezdunk eltavolodni egymastol. Az Ö szüleit semmi nem erdekli meg az se ha nem lenne mit együnk. De az én csaladom eddig mindig segitett, most is probalnak ahogy tudnak. De még neki áll feljebb, mindig azt mondja hogy el lehet már felejteni azt h lopott. De hogy lehetne??? En vakon biztam benne mindig, félreismertem sajnos, Ö nem az már aki volt, ugy érzem szakitanom kellene.
Én még csak 18 éves vagyok, ezert be kell fejeznem a sulit, azert koltoztunk ossze mert az Ö szülei tiltottak tollem, de ha ugy vesszunk, sehova se engedtek, es ö már akkor 20 volt es ugy gondoltuk h nem fognak nekünk tobbet az Ö szülei keresztbe tenni.
De teljesen megváltozott, néha a veszekedések utan ugy tudom utálni, ja és rá fel évre hogy eggyütt éltünk, egy vaszekedés alkalmával megkaptam az első pofont, amit persze vissza adtam, de azota semmi ilyesmi nem volt. Mi a véleményetek?
Ott van a válasz a sorok között..Tőlünk mit vársz? megerősítést??
Ha tudod,hogy szakítani akarsz akkor miért itt kérdezed meg,és miért nem léptél eddig??
Egyébként senki nem fogja neked azt írni,hogy felejtsd el ami történt,és éljetek tovább boldogan..Nincs az a nő aki egy ilyen ember mellett élne akár 5 percig is...
Most persze már egy hete azt mondja h helyre akarja hozni, es latom mert nagyon sokat odavan naponta 16 orat is taxizik, de igy is hetkoznapokon meg az 5000 sincs meg, csak szombaton van meg a 15-18000 de ha ezt megszorozzuk s szamolunk akkor kijon h meg a kocsi berlete sincs ki mert + üzemanyag, meg a rezsi, meg éljünk s valahogy. Azt mondja hogy majd lessz valahogy es hogy ráhúz es olgozik sokat, es meg éjszakára is maradna.
De a csaladommal meg nem békült ki.
Az anyja meg folyton kerdezösködik h mennyi penzünk van, meg kritizál ahelyett h segitene a sajat fianak. Az en csaladom eddig epp eleget segitett, megvették a butort, kaptunk házat ami meg nincs teljesen kesz, de lakhato. Az O szülei meg csak "röhögnek a markukba" es irigyek.
Mekkora egy gerinctelen freg nő vagy te!!
Amíg volt pénz addig jó volt a pasi?
Most meg menekülsz a süllyedő hajóról?
Jóban - rosszban meg tükörbenézés..
Gyakorold!!
amíg volt pénze a pasinak??? a csaj szülei adták a házat és a bútorokat...a pasi meg sikkaszt a munkahelyéről és adósságba veri magát és a lányt is?
a srácnak gondolom jól jött, amikor elköltözhetett otthonról és mindent a feneke alá kapott
Az a véleményem, hogy pasi egy magányos farkas!!
Behódolni nem fog a családodnak inkább küzd a végsőkig, te meg még arra sem méltatod hogy pártold őt!!
Inkább a saját szüleid sggét nyalod, mert majd azt hiszed megoldjáka problémáidat, vissza anya szoknyája alá..
Széééép....
Minta ember vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!