Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon nehéz helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mit tegyek, vessek véget a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Jövöhéten lessz egy éve hogy együtt élek a párommal, de ez a z év nagyon rosszul kezdodott, es mindig csak rosszabb, sajnos. En még sulizok, Ö dolgozik, volt egy jo állása, de kirugtak mert sikkasztott. Az összeg kevés volt igy nem lett birosagi per belölle. Nagyot csalodtam benne, 3 honapon keresztul csinalata ezt a munkahelyen, s hazudott nekem, egész addig mig ki nem derült. Az én csaladom most ki nem állhatják, mekkora szégyen ez, s h mindenkinek hazudott. Probalt keresni mas munkahelyet, de nem talalt, s most taxizik. A taxira havi bér van, ami 75000 ft havonta és most ugy néz ki hogy még a havi dijat se keresi meg, teleszedte magát adossaggal, 2 bankba törleszteni, es amit elsikkasztott vissza kellett fizetni, arra is kert kolcson, amikor meg a volt munkahelyen dolgozott felvette elöre 7 honapi fizeteset, plusz a rezsi, ugy erzem soha nem maszunk ki belolle, minden nap veszekedunk, s kezdunk eltavolodni egymastol. Az Ö szüleit semmi nem erdekli meg az se ha nem lenne mit együnk. De az én csaladom eddig mindig segitett, most is probalnak ahogy tudnak. De még neki áll feljebb, mindig azt mondja hogy el lehet már felejteni azt h lopott. De hogy lehetne??? En vakon biztam benne mindig, félreismertem sajnos, Ö nem az már aki volt, ugy érzem szakitanom kellene.

Én még csak 18 éves vagyok, ezert be kell fejeznem a sulit, azert koltoztunk ossze mert az Ö szülei tiltottak tollem, de ha ugy vesszunk, sehova se engedtek, es ö már akkor 20 volt es ugy gondoltuk h nem fognak nekünk tobbet az Ö szülei keresztbe tenni.

De teljesen megváltozott, néha a veszekedések utan ugy tudom utálni, ja és rá fel évre hogy eggyütt éltünk, egy vaszekedés alkalmával megkaptam az első pofont, amit persze vissza adtam, de azota semmi ilyesmi nem volt. Mi a véleményetek?

2010. ápr. 24. 14:26
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
28%

Te olvass már a sorok között ha mindent a csaj szüleitől megkapnának akkor nem kéne melóznia egyiknek se és akkor nem a csaj kérdezné hogy költözzön e..

Mellesleg nem elég megkapni valamit azt fenn is kell tartani!!

Gondolom nem zsíros kenyér volt a kaja mindennap meg nem a lupa szigetre jártak nyaralni..

Az embernek ez ment is hellyel közzel nameg eltartotta a csajt is mert ha nem így lett volna azaz a szülök tartották volna el a lányt akkor a pali is nyugodtan otthonmaradhatott volna vagy tanulhatott volna..

Mert a megélhetéshez nem kell egy havi fizetés ha valaki fizeti a lakásod meg nincs kit eltartanod mert a szülök ezt megteszik!

2010. ápr. 24. 15:06
 22/40 anonim ***** válasza:
12%

ma 15:05

Te magadban beszélsz? :D

Súlyos.....

2010. ápr. 24. 15:09
 23/40 anonim ***** válasza:
0%
Haj a tagnak igaza van el lehetne már felejteni hogy bebukott a mutatvány, és azon dolgozni hogy a következő húzás bejöjjön!!
2010. ápr. 24. 15:12
 24/40 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem kérdés, hogy szakítanod kell! Megütött és ehhez nincs joga! Hazudott neked, ami szintén undorító.

Akik meg a lányt támadják és a fiút védik: :D Szánalmasak. A lány szülei segítenek, ahol tudnak, de nem tarthatják el mindkét embert. A lopás pedig bármilyen szar is a világ, akkor is bűn, főleg hogy el se mondta neked. És utána még neki áll feljebb???

Ha kedvesen bánna Veled, akkor nem mondom hogy nem adnék a helyedben még 1 esélyt neki, de ha megüt és kiabál akkor annak nincs értelme.

Ez persze mind akkor igaz csak ha támogattad és mellette álltál. De mindennek van határa. A szüleidnek pedig hálás lehetne ő is.

2010. ápr. 24. 15:12
 25/40 anonim ***** válasza:
64%
Ez nem segitseg!A valodi segitseg az lett volna ha akkor kapnak lakast ha mindketten elvegzik a sulit es meloznak,hogy ne legyen gond a rezsi.
2010. ápr. 24. 15:15
 26/40 A kérdező kommentje:

Jo jo hordjatok le mindennek, a fizeteset is egyedul tudta elkolteni, annyi bevasarolt a tobbi penzt nem is lattam. Ugyhogy nem vagyok penzehes.

Ö b@szta el a penzt, es nem azert sikkasztott mert en elszedtem tolle.

Nem mertem tolle kovetelni h minden este tegye le a penzt mert Ö dolgozott erte. Ugyhogy nem hasznaltam ki, inkbb ö engem.

2010. ápr. 24. 15:16
 27/40 anonim ***** válasza:
81%
Ha ilyen rossz ember minek vagy vele?Normalisnak tartod magad?
2010. ápr. 24. 15:19
 28/40 A kérdező kommentje:
még en sem tudom, elmondtam neki h szakitani akarok egy héttel ezelött, de könyörgött es megigerte h megváltozik.
2010. ápr. 24. 15:21
 29/40 anonim ***** válasza:
32%

bevásárolt,etetett.Még jó hogy a pénzét nem vetted el.

menj el teis dolgozi,és probálj meg segiteni neki,közösen kell megoldani ezt a dolgot.Nagyon sok magyar családban vannak most anyagi problémák,mi lenne ha mindenki külön költözne a másiktól,ahejett hogy segitene neki?

2010. ápr. 24. 15:25
 30/40 A kérdező kommentje:
Még jo hogy bevásárolt meg etetett! Mert mielott összeköltöztünk, azt mondta ha elköltözök vele akkor egyutt maradunk, ha nem akkor szakit, es en szeretem es elköltöztem, es ö nemhagyta hogy abbahagyjam a sulit, ott akartam hagyni miatta, de ö rábeszélt h maradjak, neki van érettségije, legyen nekem is, mert anélkül nhéz boldogulni a mai világban. Ezert kijárom. Elég kellett volna legyen a pénz amit kersett 170000ft, es meg a haz is a mienk, nem volt alberlet, de ö b@aszta el, nalla volt. es hazudott es becsapott. En mar 1 honapja járok munka utan de nem talalok, mintahogy ö se talalt a taxizason kivul. ugyhogy akarnek en dolgozni a suli mellet is de nincs lehetoseg.
2010. ápr. 24. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!