Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon nehéz helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mit tegyek, vessek véget a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Jövöhéten lessz egy éve hogy együtt élek a párommal, de ez a z év nagyon rosszul kezdodott, es mindig csak rosszabb, sajnos. En még sulizok, Ö dolgozik, volt egy jo állása, de kirugtak mert sikkasztott. Az összeg kevés volt igy nem lett birosagi per belölle. Nagyot csalodtam benne, 3 honapon keresztul csinalata ezt a munkahelyen, s hazudott nekem, egész addig mig ki nem derült. Az én csaladom most ki nem állhatják, mekkora szégyen ez, s h mindenkinek hazudott. Probalt keresni mas munkahelyet, de nem talalt, s most taxizik. A taxira havi bér van, ami 75000 ft havonta és most ugy néz ki hogy még a havi dijat se keresi meg, teleszedte magát adossaggal, 2 bankba törleszteni, es amit elsikkasztott vissza kellett fizetni, arra is kert kolcson, amikor meg a volt munkahelyen dolgozott felvette elöre 7 honapi fizeteset, plusz a rezsi, ugy erzem soha nem maszunk ki belolle, minden nap veszekedunk, s kezdunk eltavolodni egymastol. Az Ö szüleit semmi nem erdekli meg az se ha nem lenne mit együnk. De az én csaladom eddig mindig segitett, most is probalnak ahogy tudnak. De még neki áll feljebb, mindig azt mondja hogy el lehet már felejteni azt h lopott. De hogy lehetne??? En vakon biztam benne mindig, félreismertem sajnos, Ö nem az már aki volt, ugy érzem szakitanom kellene.

Én még csak 18 éves vagyok, ezert be kell fejeznem a sulit, azert koltoztunk ossze mert az Ö szülei tiltottak tollem, de ha ugy vesszunk, sehova se engedtek, es ö már akkor 20 volt es ugy gondoltuk h nem fognak nekünk tobbet az Ö szülei keresztbe tenni.

De teljesen megváltozott, néha a veszekedések utan ugy tudom utálni, ja és rá fel évre hogy eggyütt éltünk, egy vaszekedés alkalmával megkaptam az első pofont, amit persze vissza adtam, de azota semmi ilyesmi nem volt. Mi a véleményetek?

2010. ápr. 24. 14:26
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
87%

az 59%os válaszoló stilusa vmi undoritó,több válasznál kitűnik...

kérdésre válaszolva...én már otthagytam olna...nem a sikkasztás miatt,én sem vagyok ártatlan,nem itélem el ilyenért..

hanem a pofon miatt...azt soha nm türném...

ha nekem belefér hogy megüt,akkor hajrá...keress melot,másszatok ki együtt a dologból,sikkasztás "nem akkora bűn",mintha embert ölt volna...

de a hozzáállása...

te dolgod,de nekem nem kellene ilyen pasi...

és nem a sülyedő hajó miatt...

22/L

2010. ápr. 24. 14:52
 12/40 anonim ***** válasza:
38%

ma 14:48

Az ember nem azért szokott sikkasztani hogy eladósodjon te állat!!

Nyilván a hapsinak cseszte az öntudatát hogy midnent a valaguk alá vágtak és próbált letenni valamit az asztalra gyorsan namost ezt ebben az országban 2 módon lehet

1 lopsz vagy sikkasztasz

2 bankot rabolsz.

A srácnak nem jött össze a dolog, de ettől még a szándék ott van!

2010. ápr. 24. 14:53
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lépj ki ebből a kapcsolatból. Ahogy írtad, elveszett a bizalom, így meg nem lehet egy kapcsolatot működtetni. Könyörgöm, 18 éves vagy, előtted a z egész élet, valóban le akarsz ragadni egy hazug csaló mellett? Van fogalmad róla, milyen mély a gödör ami felé ezzel a fazonnal sodródsz?

Üljetek le, és beszéljetek, ha akarod, meg lehet próbálni helyrehozni, de én a helyedben inkább lépnék.

2010. ápr. 24. 14:53
 14/40 anonim ***** válasza:
5%

ma 14:52

Felőlem csomót is köthetsz a beleidre ha undorít a stílusom, azt is leszrom kábé..

2010. ápr. 24. 14:54
 15/40 anonim ***** válasza:
27%

Eggyet kell értenem az elöttem szólóval.

Miattad költözött el a családjától,miattad fizeti a rezsit.

Teis elmehetnél dolgozni,suli után,és hétvégén rengeted hostes munka van.

2010. ápr. 24. 14:54
 16/40 anonim ***** válasza:
11%

ma 14:52

Mennyé aztán reklamálj a Kossuth téren vagy Kussolj, erre szavaztál!

2010. ápr. 24. 14:55
 17/40 anonim ***** válasza:
49%

"Az ember nem azért szokott sikkasztani hogy eladósodjon te állat!"

kösz a szép szavakat, minősít téged, de talán a szövegértelmezési problémáid kéne előbb orvosolni

2010. ápr. 24. 14:58
 18/40 anonim ***** válasza:
49%

költözz, fiatal vagy, ez a pasi meg nem hozzád való, nem látom a soraid között a nagy igyekezetét, amit te szeretnél szerintem.....

....nos, sikkasztott és most taxizik.....hát nem tudom, nem akarok általánosítani, de a taxisok többsége nem egy mintapolgár, és h nem jön ki még szinte a lakbér se a keresetéből, szerintem tőled is sikkaszt....nonplusz ultra még van egy hülye anyja is....ja és most látom h még pofozkodik is.....szerintem sétálj éjszaka a 8 kerben, ott különb emberekkel ismerkedhetsz!!!

2010. ápr. 24. 14:59
 19/40 anonim ***** válasza:
64%

ha kicsit olvasnátok a sorok közt

mindent a csaj szüleitől kaptak és még most is pénzelik őket

a pasinak bele kellett ülni a készbe, sikkaszt, adósságot halmoz, megüti a csajt és még a csaj a szemét, hogy kezd elfogyni a türelme??? gondolkodjatok már kicsit...

én kidobtam volna már a francba...ha tönkre akarja tenni az életét, ne rántson magával mást is

2010. ápr. 24. 15:02
 20/40 anonim ***** válasza:
86%

Mennyi intelligens, kulturált hozzászólás! (bocs annak, aki tényleg:D) 51%, 59%, mindketten szánalmasak vagytok. Elvették a homokozóban a játékotokat, innen ered a frusztráció? Egyem a szíveteket, persze ki kell élni valakin a dühöt, de nem kellene kinőni már az ovis korból? Persze, tudom, ez nem mindenkinek megy:S

És ha már a homokozót elhagyjátok, esetleg gyakorolhatjátok a helyesírást is, nagyon nem ártana.

Ja, még gyorsan ejtek pár könnyet szerencsétlen felnőtt férfiért, akit egy 18 éves lány galádul kiszakított szülei ölelő karjaiból, segített neki, hogy ház, berendezés, jólét kerüljön a segge alá, és aki úgy gondolta, a munka kevés, lopnia is kell, hogy tökös gyerek legyen. Hazudott, megütötte a barátnőjét, aki azért kitartott mellette, pedig erősen húzza magával a szarba. Igen, ez a férfi valóban megérdemli, hogy teljes mellszélességgel kiálljatok mellette, egyöntetűen ribancnak kiáltva ki a lányt. Gratulálok, abszolút megragadó a gondolkodásmódotok.

2010. ápr. 24. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!