Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon nehéz helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nehéz helyzetben vagyok, mit tegyek, vessek véget a kapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Jövöhéten lessz egy éve hogy együtt élek a párommal, de ez a z év nagyon rosszul kezdodott, es mindig csak rosszabb, sajnos. En még sulizok, Ö dolgozik, volt egy jo állása, de kirugtak mert sikkasztott. Az összeg kevés volt igy nem lett birosagi per belölle. Nagyot csalodtam benne, 3 honapon keresztul csinalata ezt a munkahelyen, s hazudott nekem, egész addig mig ki nem derült. Az én csaladom most ki nem állhatják, mekkora szégyen ez, s h mindenkinek hazudott. Probalt keresni mas munkahelyet, de nem talalt, s most taxizik. A taxira havi bér van, ami 75000 ft havonta és most ugy néz ki hogy még a havi dijat se keresi meg, teleszedte magát adossaggal, 2 bankba törleszteni, es amit elsikkasztott vissza kellett fizetni, arra is kert kolcson, amikor meg a volt munkahelyen dolgozott felvette elöre 7 honapi fizeteset, plusz a rezsi, ugy erzem soha nem maszunk ki belolle, minden nap veszekedunk, s kezdunk eltavolodni egymastol. Az Ö szüleit semmi nem erdekli meg az se ha nem lenne mit együnk. De az én csaladom eddig mindig segitett, most is probalnak ahogy tudnak. De még neki áll feljebb, mindig azt mondja hogy el lehet már felejteni azt h lopott. De hogy lehetne??? En vakon biztam benne mindig, félreismertem sajnos, Ö nem az már aki volt, ugy érzem szakitanom kellene.

Én még csak 18 éves vagyok, ezert be kell fejeznem a sulit, azert koltoztunk ossze mert az Ö szülei tiltottak tollem, de ha ugy vesszunk, sehova se engedtek, es ö már akkor 20 volt es ugy gondoltuk h nem fognak nekünk tobbet az Ö szülei keresztbe tenni.

De teljesen megváltozott, néha a veszekedések utan ugy tudom utálni, ja és rá fel évre hogy eggyütt éltünk, egy vaszekedés alkalmával megkaptam az első pofont, amit persze vissza adtam, de azota semmi ilyesmi nem volt. Mi a véleményetek?

2010. ápr. 24. 14:26
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
rengeteg hostes cég van Budapesten,csak be kell írni a google-ba,és kiad 1000-et.Folyamatosan keresnek embert,regisztráció után akár 1 héttel már kezdhetsz is
2010. ápr. 24. 23:01
 32/40 A kérdező kommentje:

Jo, az magyarorszag, de nem ott élek! Hanem Romaniában.

Es itt a városban ahol élek tényleg nincs, es nem fogok navétázni egy munkahelyre suli után, mert tegyük fel 2-kor végzek, aztan rohanjak az autobusz utan, menjek dolgozni, 10-kor hazajövök, es nem tanultam semmit, es sokaig ugysem birnam, oda lenne az egészségem, kilennek idegileg, a szüleim nem örülnek neki h suli utan akarok dolgozni. Azt mondjak h itt a nyár, juniustol nem bánják ha munkába állok. Plána a mamamam olyan beteg hogy nem tehetem meg vele hogy nem hallgatok rá, s naponta át kell menjek hozzá mert beteg, segitek neki.

2010. ápr. 25. 10:41
 33/40 anonim ***** válasza:
82%
költözz haza. Egy 18 éves lány minek él együtt bárkivel is? Jó úton haladsz hogy elrontsd az életed!
2010. ápr. 26. 09:18
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is költözz haza, ennyi idősen még élvezned kellene az életet, nem ilyeneken agyalni! Ezer és ezer pasi szaladgál a világban, majd megtalálod a neked megfelelőt. És az is lehet, hogy a különköltözéssel a párod is változtatni fog, és még lehettek együtt is boldogok. De egyenlőre neked a tanulás legyen az első, ne a munka, dolgozni ráérsz később is, főleg, hogy a szüleid eltartanak. Olvastam a hozzászólásokat, ne törődj velük, persze, dolgozhatnál, de miért is? Hogy küszködjetek tovább és még a suli se legyen meg? Fogadd el anyudék segítségét, a párod is haza tud költözni, őt is eltarthatják az anyjáék, megoldva a gond, te meg fellélegezhetsz.
2010. ápr. 26. 09:59
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az lenne a legjobb, ha haza mennél. Bár számomra a szüleid hozzáállása is elég fura. Mintha pénzzel mindent ellehetne intézni, lakást teszek a gyerek segge alá, fizetnek mindent stb. Nem ez a szeretet, szép meg jó, hogy támogatnak, de ezzel csak ártanak neked. Szerintem kettőtök problémája is adódhat ebből. Még gyerekek vagytok, mivel minden a seggetek alá lett téve, elkapkodtátok az összeköltözést is. Ez a fiú még saját magáról sem képes gondoskodni, hogy is tudna rólad is. És csak egy jó tanács, én azért rákérdeznék arra, hogy hogy is lehet, hogy neki csak napi 5 ezer forint jön össze 16 órányi taxizással. Ugye ezt Te sem hiszed el? Nyilván vagy nem dolgzik egész nap, hanem máshol üti el az időt, vagy már napközben elszórja a pénzt. Érdemes lenne beszélned más taxissal, hogy kicsit reálisabban lásd mennyi is folyik be egy nap.
2010. ápr. 27. 14:01
 36/40 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy lepontoztok! Én úgy érzem, hogy ennek a pasinak valszeg bántotta a férfi önérzetét, hogy nem ő teremtette meg a kedvesének a biztosat és a sikkasztással szeretett volna kompenzálni, persze, hiszen ma sajnos nagyon nehéz tisztességgel pénzhez jutni, ezzel nem azt mondom, h nem így kell. A hapsinak rettenetesen gyerek esze van, hogy ennyi kölcsönbe verte magát, de emiatt én nem szakítanék, mert marha sok ilyen pasi van sajnos és nem biztos, hogy jön majd jobb, ez az egyik, a másik meg az, hogy valóban: jóban-rosszban, ha ilyen gyerek eszű a pasid, akkor te legyél legalább egy kicsit felnőttebb, hiába 18 vagy, a helyzet ezt kívánja meg, valóban suli után v hétvégi melót keress, fizessétek ki a tartozást közösen és NEVELD mmeg, hopgy több ilyet NE csináljon. Én 100%-ig ug«anezt éltem át a párommal 3 évvel ezelőtt és kiálltam mellette, nem elhagytam! Több mint 1 millióü tartozása volt, eladetam a kocsimat és rengeteget dolgoztam (ő is), hogy kifizessünk mindent és nagyon boldogan élünk, van egy gyönyörű gyerekünk és szeretjük egymást és megbízunk egymásban. Mai napig figyelnem kell rá, hogy nehogy hülyeséget csináljon, de már akkora hülyeségeket nem csinál, mint évekkel ezelőtt. Ő sorra bankkölcsönöket vett fel és sose fizette. Emellett nehéz neki pénzt adni, vagy pénzzel kapcsolatos feladatokat rábízni, de hát itt vagyok én, aki értek hozzá, kezelem én a pénzt. Ennyi.
2010. ápr. 27. 18:07
 37/40 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Még annyi, hogy ha ez az egy baja van, akkor ezen tényleg lehet segíteni! Annyi hapsi van, aki a kocsmába viszi a fizetését, meg bedobálja a játékgépbe, vagy a csjokra költi, akikkel megcsalja a párját. Ja egyébként a benzin is marha drága. Az én emberem is autóval dolgozik non-stop és súlyos tízezrekbe karül havonta az üzemanyaga. Tényleg nem védeni akarom! Arról nem írtál, hogy miért váőgott pofon? Én nem azt akarom mondani, hogy te vagy a hibás, csak azt, hogy néha magunkba is kell néznünk és nem mindig csak a másik hibáival kell elfoglalnunk magunkat. Ja és még annyi, hogy utaltasd a fizudat a te bankszámládra, ez le7 egy feltétel is az együtt maradáshoz, nálunk is hasonlóképpen van.
2010. ápr. 27. 18:18
 38/40 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat, amiota a kérdést kiirtam azota nincs egy rossz szo köztünk, Ö is meg akar változni, es én is, alig várom hogy haza jöjön a melobol es egyutt lehessünk! :)
2010. ápr. 27. 18:26
 39/40 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy 3-ban válaszolok, de sorra jutnak eszembe a mondanivalók: Én is dolgozom 15 éves korom óta úgy, hogy közben az anyám skizofrén, elüldözte otthonról apámat, nemréga húgomat is, aki nevelőszülőkhöz került, mert annyira rossz a helyzet, és mellette leérettségiztem és még szakmát is tanultam. Az akkori párom nevére vettünk egy lakást (akkor 17 voltam már), aminek 70000 volt a törlesztője és ő 80000-ret keresett. Akkoriban érettségiztem. Aztán 22 voltam, amikor az ex-szel szakítottunk és jött a jelenlegi párom és a rengeteg adósság. Mindent neki adtam, amit az ex kifizetett nekem. Akkor albérletbe mentünk és akkor tanultam szakmát is, nappalin. Dolgoztam, mert kellett. De nagyon meg lehet szokni, én élveztem is a munkát és mindig az lebegett előttem, hogy egyre kevesebb lesz az adósságunk és egyszer csak megszűnik.. El kell menni dolgozni és nem azon nyavalyogni, hogy kilennél idegileg. Én nem bántam meg, hogy anno kiálltam a mostani párom mellett!
2010. ápr. 27. 18:33
 40/40 anonim ***** válasza:

próbáld átgondolni milyen élet várna rád mellette..

a sikkasztás azért nem olyan kis dolog, még akkor sem, ha kevés összegről volt szó csak. először ebben hazudott neked, aztán később más dolgokkal kapcsolatban is fog..

tul fiatal vagy, az élet sajna rövid ahhoz hogy egyilyen

fazon mellett verjél gyökeret.

2010. ápr. 27. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!