Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmenthető szerintetek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető szerintetek ilyen helyzetben egy kapcsolat, vagy végleg elvágtam magam nála?

Figyelt kérdés
Rövid háttérsztori: rengeteget dolgozom, mióta egy kolléganőm felmondott, az ő munkáját is nekem kell megcsinálni nagyrészt, általában 14-15 órákat dolgozom. Szokásos hó végi őrület van most, úgy estem haza tegnap, mint a hulla, semmi másra nem vágytam csak arra, hogy lefeküdjek aludni. Ahogy hazaértem, a pasim elkezdte mondani, hogy nézzem meg, amit a könyvelője átküldött, mert nem érti pontosan. Mondtam neki, hogy most nem fog az agyam, hulla vagyok, a holnap reggelt azzal kezdem. Csak erősködött, hogy most nézzem meg, közben hívott egy ügyfelem is, hogy lemondja a megbeszélt időpontját, pontosabban át akarta tenni későbbre. Torkig voltam és rettentően dühös, végül egy hirtelen mozdulattal arcon ütöttem a pasim. Nem vagyok verekedős típus, eddig sosem volt ilyen, saját magamon is meglepődtem. Utólag nagyon bánom, szégyellem is magam miatta.
nov. 26. 12:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
42%
Megmenteni akkor lehet, ha megpróbálod. Első körben elnézést kérsz tőle. Aztán majd kiderül hogyan tovább. A munkahelyeden meg szerintem mondj fel, mert ez embertelen.
nov. 26. 13:05
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
En ertem, hogy stresszes idoszakod van, de akkor sincs semmilyen kifogas vagy mentseg a testi eroszakra.
nov. 26. 13:08
 3/25 anonim ***** válasza:
37%
Remélem elhagy, és ha mégse és megint felpofozod olyan pofont ad visszakézből, hogy a fal adja a másikat.
nov. 26. 13:10
 4/25 anonim ***** válasza:
89%
Nálam itt lenne a vége.
nov. 26. 13:10
 5/25 A kérdező kommentje:
Bocsánatot kértem tőle azonnal, végül még este (inkább éjszaka) megnéztem neki azt is, amit kért. Hetek óta 3-4 órát alszom, roppant fáradt és kimerült vagyok.
nov. 26. 13:11
 6/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha idegbajos vagy, nem bírod a strapát akkor mondj fel és menj pszichológushoz. Nincs jogod megütni senkit.
nov. 26. 13:12
 7/25 anonim ***** válasza:
69%
És ha baba lenne, őt is lepofoznád mert te fáradt vagy? Gyenge kifogás. Biztos, hogy csalódott benned és nagyon jól tenné ha kidobna
nov. 26. 13:14
 8/25 anonim ***** válasza:
90%
Először is keress másik munkahelyet, mert ez nem állapot.
nov. 26. 13:16
 9/25 anonim ***** válasza:
nov. 26. 13:21
 10/25 anonim ***** válasza:
51%

Két olyan dolog van, amin érdemes elgondolkozni.

1. Te döntöd el, hogy mire hagysz időt, és mire nem.

Nyilván vannak korlátok, de ha normális magánéletet akarsz, akkor ne dolgozz 15 órát. Egyébként sem egészséges, de úgy, hogy mellette még élni is akarsz, nem tartható. És nincs olyan, hogy ennyit "kell" dolgozni. Akkor meg kell mondani a főnöknek, hogy bocsi, de én napi 8 (heti 40) órára szerződtem, és oké, egyszer-egyszer belefér egy-egy túlóra, de az, hogy a normálisnak majdnem a kétszeresét dolgozd, az nem.

2. Meg kell tanulni elkülöníteni a munkát és a magánéletet. Nyilván persze mindkettő kihatással van az ember hangulatára, de amennyire csak lehet, ezt a kettőt szét kell választani egymástól. Még ha olyan munkakörben is dolgozol, akkor is kell határokat szabni. Ha te 14 órát dolgoztál, mondjuk ha reggel 7-től számoljuk, akkor este 9-10 körül lehetett az az ominózus hívás. Az ilyeneket nem kell felvenni. Hívjon az ügyfél emberi időben, vagy írjon emailt. Nyilván nem kell mindent túl mereven kezelni, de miután végzel a munkával, és hazaérsz, akkor ne a munka legyen továbbra is a fő elfoglaltság. Amit csinálsz, az egyszerűen ellehetetleníti a normális magánéletet.

Igen, értem én, hogy jó a többlet pénz, de nem érdemes mindent beáldozni érte.

+1: Ez egészségtelen.

Láttam én munka miatt tönkremenni embereket. És nem, nem csak átvitt értelemben, hanem egyikük rokkant, másikukat tavaly temettük. Amikor beüt a baj, akkor nem fog ám a főnököd melléd állni, hogy támogasson. Sem a testi, sem a lelki egészséget nem tudja tolni az a többlet pénz, amit keresel, és az így elszúrt időt sem fogja már semmi visszahozni. Csak az a baj, hogy ezt a legtöbben már csak akkor látják be, amikor késő...

És legyünk őszinték: pasid is egy bunkó, amiért egy dupla munkanap végén még munkával traktál.

nov. 26. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!