Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál várni akár hónapokat is egy nőre, ha bizonytalan, hogy megmenthető a kapcsolat?
Barátnőmmel volt boldog 2 évünk, de sajnos a tavalyi évben kicsit eltávolodtunk a munkahelyi dolgaim miatt, ezt még tetőzte az is, hogy ő, ősz végére, a munkája miatt teljesen depressziós lett, és jelenleg nem akar semmilyen kapcsolatot csak egyedül lenni, olvasni stb. Azt tudni kell, hogy elmúlt 40 éves, és kórházban, Covid részen dolgozik, és az utóbbi időben annyi sza..t látott, hogy azt már nem tudta bent hagyni a munkahelyén, ez mellett pedig teljesen kimerült, mert kevesen vannak. 12 órázik, és tegnap reggel jött haza, de ma reggel ment is vissza. Nem lakunk együtt, de itt lakik pár percre. Irogatunk, meg telefonon is beszélünk, tegnap át is jött egy kicsit beszélgetni, viszont mondhatni vissza lettem minősítve barátnak és a közeledésemet is elutasítja. De mondja, hogy még a szobakutyáját is arrébb tolta egyik nap, mert annyira nem tudja most elviselni ha hozzáérnek.
Én tényleg szeretném, hogy rendbehozzuk a kapcsolatunkat, azt a munkahelyet is otthagytam miatta, de nagyon bizonytalan a helyzet így, és a covid helyzet kitudja meddig tart még, és nem is bíztat semmi jóval, hogy utána úrja tudjuk-e kezdeni, mert még ő sem tudja, és most nem is vágyik kapcsolatra. Én most úgy vagyok vele, hogy igyekszem türelmes lenni, akár fél évig is, mert még senkit nem szerettem így mint őt.
Hiába szereted, engedd el. Sajnos ezt lehet mondani.
Csak a saját idődet rabolod vele, ő is megtehetné, hogy kilép ebből a mókuskerékből, de inkább nem teszi.
Egy depressziós, sérült nő, nem szabad ilyenekkel foglalkozni.
Igazából nem értem, hogy mit is akar, de még ő sem tudja, mert letilthatna, hogy ne is keressem, de mint írtam tegnap is átjött, és van, hogy én is átmegyek hozzá beszélgetni. De kimozdulni nem akar, meg fáradt is állandóan.
Tehát ilyenformán meg örül, hogy vagyok neki. Facebookon is még kapcsolatban vagyunk, sőt anno vettünk gyűrüt is magunknak csak amolyan összetartozás jeleként, és azt sem adta vissza, hogy akkor tényleg ennyi volt részéről. Ezek meg egy kicsit bíztatnak, hogy talán van remény.
Hisz nem veled van baja, ezt te is tudod. Most neki nyugalomra, egyedüllétre van szüksége. Mindenki másként dolgozza fel a különböző stresszhelyzeteket. Ő így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!