Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmenthető szerintetek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető szerintetek ilyen helyzetben egy kapcsolat, vagy végleg elvágtam magam nála?

Figyelt kérdés
Rövid háttérsztori: rengeteget dolgozom, mióta egy kolléganőm felmondott, az ő munkáját is nekem kell megcsinálni nagyrészt, általában 14-15 órákat dolgozom. Szokásos hó végi őrület van most, úgy estem haza tegnap, mint a hulla, semmi másra nem vágytam csak arra, hogy lefeküdjek aludni. Ahogy hazaértem, a pasim elkezdte mondani, hogy nézzem meg, amit a könyvelője átküldött, mert nem érti pontosan. Mondtam neki, hogy most nem fog az agyam, hulla vagyok, a holnap reggelt azzal kezdem. Csak erősködött, hogy most nézzem meg, közben hívott egy ügyfelem is, hogy lemondja a megbeszélt időpontját, pontosabban át akarta tenni későbbre. Torkig voltam és rettentően dühös, végül egy hirtelen mozdulattal arcon ütöttem a pasim. Nem vagyok verekedős típus, eddig sosem volt ilyen, saját magamon is meglepődtem. Utólag nagyon bánom, szégyellem is magam miatta.
nov. 26. 12:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%
19: na jó, azért a ló túloldalára se essünk át. Azért messze nem minden csapkod meg pofozkodik, mert fáradt és a párja még egyszer megkérdezett valamit.
nov. 26. 15:23
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

"Aha...De ha férfi lenne utolsó köcsögnek el lenne hordva."

Mert a férfi akkorát üt, hogy belehalsz, baszod.

nov. 26. 15:27
 23/25 anonim ***** válasza:
93%
Persze, de a nő is megkéselhet ha átkattan neki mert hát ő csak fáradt, el kell nézni neki. Lófszt!
nov. 26. 15:29
 24/25 anonim ***** válasza:
92%

Akármennyire is nem fogják fel egyesek, akkor is teljesen mindegy, hogy férfiról vagy nőről van szó.

Ha férfi tenné ugyanezt, akkor a válaszolók összezárnának, hogy bántalmazó, teljesen idegbeteg, agresszív, sőt, esetleg még nárcisztikus is.

Biztosra mondanák, hogy elő fog fordulni legközelebb is, sőt, el fog jutni oda a helyzet, hogy nagyobbat üt, és azt is, hogy gyereket is képes lenne megütni, veszélyeztetni.

Azonnali szakítást javasolnak.

És igen, ezek mindegyike jogos az esetek többségében.

De ugyanolyan jogos egy nő esetében is, bármennyire is nem akarják egyesek felfogni a dolgot.

Ha azt nézzük, hogy valaki a saját PÁRJA ellen fizikai agressziót eszközöl, akkor rohadtul nem (csak) az a lényeg, hogy van-e akkora fizikai ereje, hogy elterül a földön egyből egy közepes pofonjától vagy nem. A párodra kezet emelni egészen más szempontokból is aggályos, súlyos tiszteletlenség, határátlépés, és a szeretet teljes megcsúfolása, és ezek az ütés erősségétől függetlenül is fennállnak.

Ráadásul itt még a "magyarázat", indok is olyan, amivel épeszű ember minimálisan se képes empatizálni, konkrétan semmi nem történt, amiért bármilyen univerzumban fizikai agressziót érdemelne a párja.

Nincs egy halvány fingnyi mentsége sem.

Egy bántalmazó agresszor, semmi több, nincs apelláta, nincs "de".

nov. 26. 16:31
 25/25 anonim ***** válasza:
84%

A fizikai agresszióra nincs mentség.

Megértem, hogy le vagy stresszelve és olyan, mintha a világ ellened lenne, de az ebből fakadó rossz érzéseket nem a másikon kéne levezetni, főleg nem ilyen formában. Persze, neki is látnia kellett volna, hogy rosszkor jön ezzel és nem kellett volna nyaggatnia, de te vagy az, aki nagyon durván átlépte a határt.

Szakítsatok, te pedig menj el egy pszichológushoz és fontold meg a munkaváltás.

N

nov. 26. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!