Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lapos kapcsolat megmenthető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lapos kapcsolat megmenthető?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt. Én vagyok a nő. Úgy érzem teljesen eltávolodtunk egymástól. Mintha ki kellene csikarnom a szeretetet. Nem keresi a társaságom. Csak úgy elvagyunk egymás mellett. Többször próbáltam közeledni,de ez sem ment. Inkább kimegy cigizni, közben zenét hallgat. Úgy érzem nem bírom tovább. De együtt élünk, és meg sem lehet vele beszélni semmit. Elzárkózik. A vírusra fogja, de mindegyikünk olyan helyen dolgozik, ahol nem kellett otthon maradnunk. Egyedül kevés vagyok rendbe tenni a dolgokat, ő pedig nem partner ebben. Borzasztó érzés. Mintha magányos lennék. Onnan nem kapok semmit ahonnan szükségem lenne rá. Hogy a fenébe értessem meg vele, hogy így tönkre megy minden?

2021. márc. 8. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megmenthető, ha mindkét fél akarja. És akkor is csak kva kemény és kitartó munkával. Te egyedül túróra se vagy elég. Egyáltalán mit akarsz ezen megmenteni?
2021. márc. 8. 21:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy a fenébe értessem meg vele, hogy így tönkre megy minden?"

Úgy, hogy szakítasz vele. Ha 3 év alatt idáig jut egy kapcsolat, akkor fölösleges még több időt vesztegetni rá. Ha olyan kapcsolatban vagy benne, ami csak hanyatlik, a saját idődet is vesztegeted.

2021. márc. 8. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez sajnos akkor szokott lenni, ha az elhidegult fel mar nem szerelmes. Tapasztalat.
2021. márc. 8. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hiába küzdesz ennek már vége.
2021. márc. 9. 07:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne ragaszkodj a szép napok emlékéhez, semmi értelme. úgy tünik, hogy ö is csak megszokásból van veled, vagy nem mer lépni mert ez kényelmesebb ífgy neki mint egyedül. Egyértelmü szakítás.
2021. márc. 9. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!