Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthető szerintetek ilyen helyzetben egy kapcsolat, vagy végleg elvágtam magam nála?
Honnan tudod, hogy ilyen nem tortenne maskor is? Most is megtortent, kesobb ugyanigy lehetsz stresszes.
Egyebkent en 4 eve vagyok panikbeteg, generalizalt szorongassal, igy csinaltam az alapszakot es mellette foallasban dolgoztam. Szoval ha valaki, akkor en tenyleg stresszes voltam. Megsem jutott eszembe egyszer sem kezet emelni a paromra. Soha.
26N
"Ez sem különb helyzet azért mert nő vagy."
Annyiban különb, hogy én nőként azt választanám, hogy egy másik nő üssön meg, mert abba nem vesztem el az eszméletemet vagy az életemet. De tudom, mindkét nem egyenlően erős.
Nem kellett volna megütni. Bár azért olvastam érdekes dolgokat szülőktől, hogy mit csinálnának a babájukkal, mikor már napok óta nem alszanak...
De ha vége ennek, csak jó neked. Kinek kell olyan faszi, aki egyrészt leszarja, ha fáradt vagy, másrészt nem tud értelmezni egy emailt?
Azért na...
Én sem pártolom legkisebb mértékben sem az erőszakot, de azért ne álíltsuk már be úgy a kérdezőt, mint egy hidegvérű gyilkost!
A legtöbb emberből elő lehet hozni az állatias ösztönöket, csak megfelelő módon, és mértékben kell hergelni. Tudom, most rohadt jól esik mindenkinek porig alázni a kérdezőt, meg tudom, jót tesz a frusztrált léleknek, hogy van, akibe bele lehet rúgni, de amúgy egyrészt ez sem jobb semmivel, mint egy pofon, másrészt meg tényleg lássunk már tisztán! Nem lefejezni meg feldarabolni akarta, inkább csak szimbolikus jelentése volt a reakciójának, amit az extrém feszültség hozott elő. Ez teljesen más, mint amikor valaki erővel és félelemkeltéssel akar irányítani. Nem kéne a kettőt keverni. És adott körülmények között azok, akik most bőszen ítélkeznek, szintén pofozkodni kezdenének, csak meg kellene teremteni azokat a körülményeket, amik előhozzák belőlük. Meg kéne érteni, hogy ez a pofon nem azért csattant el, mert az illető hajlamos az agresszióra, és veszélyt jelentene.
Inkább okulni kellene, és gondoskodni arról, hogy ne álljanak elő hasonló körülmények. Mondjuk első körben a munka körüli dolgokat kellene rendbe tenni.
Aha...De ha férfi lenne utolsó köcsögnek el lenne hordva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!