Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megmenthető szerintetek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthető szerintetek ilyen helyzetben egy kapcsolat, vagy végleg elvágtam magam nála?

Figyelt kérdés
Rövid háttérsztori: rengeteget dolgozom, mióta egy kolléganőm felmondott, az ő munkáját is nekem kell megcsinálni nagyrészt, általában 14-15 órákat dolgozom. Szokásos hó végi őrület van most, úgy estem haza tegnap, mint a hulla, semmi másra nem vágytam csak arra, hogy lefeküdjek aludni. Ahogy hazaértem, a pasim elkezdte mondani, hogy nézzem meg, amit a könyvelője átküldött, mert nem érti pontosan. Mondtam neki, hogy most nem fog az agyam, hulla vagyok, a holnap reggelt azzal kezdem. Csak erősködött, hogy most nézzem meg, közben hívott egy ügyfelem is, hogy lemondja a megbeszélt időpontját, pontosabban át akarta tenni későbbre. Torkig voltam és rettentően dühös, végül egy hirtelen mozdulattal arcon ütöttem a pasim. Nem vagyok verekedős típus, eddig sosem volt ilyen, saját magamon is meglepődtem. Utólag nagyon bánom, szégyellem is magam miatta.
nov. 26. 12:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%
Ez csak és kizárólag a párod személyiségétől függ. Én biztos nem tudnék egy ilyet megbocsátani, és nekem nagyon-nagyon-nagyon nem indok erre, az, hogy "fáradt vagyok" meg "rosszkor kérdeztél, a te hibád".
nov. 26. 13:30
 12/25 A kérdező kommentje:
Nem volt nagy erejű az ütés, semmi nyoma nincs az arcán, és nem rendszeres, most fordult elő ilyen először és biztos vagyok benne, hogy utoljára. Előtte levő este is kérdeztem tőle normálisan, hogy felmondta-e a KGFB-jét, amire az volt a válasza, hogy "nem hiszem, hogy erre most olyan fontos lenne neked válaszolnom". Feszült attól, hogy kevés minőségi időt töltünk együtt, ezért bunkózik velem, nálam meg elpattant a húr, a lehető legrosszabb módon.
nov. 26. 13:30
 13/25 anonim válasza:
84%
Lehet lepontozni, de ha ez fordítva történik akkor a férfit szét szedték volna (jogosan)... Ez sem különb helyzet azért mert nő vagy. Én végeznék veled és elküldenélek pszichológushoz.
nov. 26. 13:32
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Honnan tudod, hogy ilyen nem tortenne maskor is? Most is megtortent, kesobb ugyanigy lehetsz stresszes.

Egyebkent en 4 eve vagyok panikbeteg, generalizalt szorongassal, igy csinaltam az alapszakot es mellette foallasban dolgoztam. Szoval ha valaki, akkor en tenyleg stresszes voltam. Megsem jutott eszembe egyszer sem kezet emelni a paromra. Soha.

26N

nov. 26. 13:33
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
Legyetek külön mert nincs értelme együtt lenni ha te odavágsz neki nyugodtan.
nov. 26. 13:42
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehet hetek óta 3-4 órát aludni? Ha ez igaz, változtass az életeden.
nov. 26. 14:01
 17/25 anonim ***** válasza:
36%

"Ez sem különb helyzet azért mert nő vagy."

Annyiban különb, hogy én nőként azt választanám, hogy egy másik nő üssön meg, mert abba nem vesztem el az eszméletemet vagy az életemet. De tudom, mindkét nem egyenlően erős.

nov. 26. 14:16
 18/25 anonim ***** válasza:
60%

Nem kellett volna megütni. Bár azért olvastam érdekes dolgokat szülőktől, hogy mit csinálnának a babájukkal, mikor már napok óta nem alszanak...

De ha vége ennek, csak jó neked. Kinek kell olyan faszi, aki egyrészt leszarja, ha fáradt vagy, másrészt nem tud értelmezni egy emailt?

nov. 26. 14:27
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

Azért na...

Én sem pártolom legkisebb mértékben sem az erőszakot, de azért ne álíltsuk már be úgy a kérdezőt, mint egy hidegvérű gyilkost!

A legtöbb emberből elő lehet hozni az állatias ösztönöket, csak megfelelő módon, és mértékben kell hergelni. Tudom, most rohadt jól esik mindenkinek porig alázni a kérdezőt, meg tudom, jót tesz a frusztrált léleknek, hogy van, akibe bele lehet rúgni, de amúgy egyrészt ez sem jobb semmivel, mint egy pofon, másrészt meg tényleg lássunk már tisztán! Nem lefejezni meg feldarabolni akarta, inkább csak szimbolikus jelentése volt a reakciójának, amit az extrém feszültség hozott elő. Ez teljesen más, mint amikor valaki erővel és félelemkeltéssel akar irányítani. Nem kéne a kettőt keverni. És adott körülmények között azok, akik most bőszen ítélkeznek, szintén pofozkodni kezdenének, csak meg kellene teremteni azokat a körülményeket, amik előhozzák belőlük. Meg kéne érteni, hogy ez a pofon nem azért csattant el, mert az illető hajlamos az agresszióra, és veszélyt jelentene.

Inkább okulni kellene, és gondoskodni arról, hogy ne álljanak elő hasonló körülmények. Mondjuk első körben a munka körüli dolgokat kellene rendbe tenni.

nov. 26. 15:01
 20/25 anonim ***** válasza:
88%

Aha...De ha férfi lenne utolsó köcsögnek el lenne hordva.

nov. 26. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!