Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év alatt elválni? (Gyerek nélkül)
Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki 30 éves korára már elvált volt, de nem volt még gyerek?
Ez lényegében olyan, mint egy szakítás? Ha mondjuk közös vagyon se volt vagy nem nagy értékben.
Hogy éreztétek magatokat a ténytől, hogy fiatalon már elváltak vagytok?
ma 14:07
1/3 anonim válasza:
21 évesen váltam. Rossz érzés volt, hogy ilyen fiatalon elvált vagyok de annak örültem, hogy idejében kiderült milyen ember valójában. 14 eves korom óta vele voltam. Semmi hátrányom nem származott ebből. Te is megtalalod majd az igazit. Én is megtaláltam 23 évvel ezelőtt.
2/3 anonim válasza:
33 évesen váltam el.
Hál égnek nem lett gyerek.
3/3 anonim válasza:
29 évesen váltam el, gyerek és közös vagyon/hitel/ház nélkül. Ahogy mondod, mint egy szakítás. A gondolat, hogy elvált vagyok ilyen fiatalon, nyilván nem volt jó érzés, de hamar túltettem magam rajta. Már ismét házas vagyok és van 2 gyerekem, eszembe sem jut hogy korábban voltam már férjnél ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!