Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha a párotok megcsalt volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok megcsalt volna titeket és beismeri, és hajlandó szakítani/elválni botrány nélkül, amennyiben kettőtök közt marad, hogy megcsalt, belemennétek?

Figyelt kérdés
Nagyon ad mások véleményére, és nem akarja, hogy egy kaland kárt tegyen az imázsában.
2017. szept. 29. 11:39
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
A kérdés elméleti.
2017. szept. 29. 11:45
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem fogok falazni neki. Pláne nem miután ezt tette velem. És mi ez a dolog, hogy "hajlandó botrány nélkül..." ő volt a bűnös, és ezek után ilyen kifejezéseket használ?

Nem terjeszteném mindenhol, de aki kérdezi annak megmondanám. Nem fogok egy hűtlen, engem ezzel megbántó embernek falazni, pláne nem hazudozni miatta.

Viszont azokat akiket kedvelek, óva inteném attól, hogy összejöjjenek ezzel az emberrel. Jobb, ha előre tudják mire számíthatnak.

2017. szept. 29. 11:48
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ő azt akarja, hogy ne legyen botrány, és ha én belemegyek, hogy falazok neki, akkor nem csinál botrányt? Hű az anyja köcsögit de nagylelkű.
2017. szept. 29. 11:49
 4/22 anonim ***** válasza:
13%
Megcsalás miatt miért kell elválni?
2017. szept. 29. 11:49
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira ad mások véleményére, akkor miért csalta meg?:D Csessze meg az imázsát, ha nem aszerint viselkedik.
2017. szept. 29. 11:52
 6/22 anonim ***** válasza:
9%

Nem értem. Mire a balhé, minek a válás?

A válás akkor aktuális, ha letűnt a szerelem, szeretet. Akkor sem kell semmit nagydobra verni. Kettőnk ügye.

2017. szept. 29. 11:52
 7/22 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy probléma és pereskedés nélkül elválni. Nincs kicsinyeskedés, hanem csak annyit visz, amennyit hozott, ha van gyerek, otthagyja a lakást, a kocsit.
2017. szept. 29. 11:53
 8/22 anonim ***** válasza:
92%
Ez egyre jobb. Ha befogom a pofám, akkor hajlandó vagy nekem engedni, ami a törvémy szerint megillett?
2017. szept. 29. 11:56
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

*törvény *megillet

Elnézést

2017. szept. 29. 11:57
 10/22 anonim ***** válasza:
91%

mivel ezer kérdezősködés lenne és te próbálod tiszta lélekkel elvinni a balhét, azt mondanám, hogy nem.

Mármint oké, nem akarnék neki rosszat, még úgy sem, hogy ő megcsalt és direkt okozott rosszat és hogy ő akar külön menni, de ha ez már komoly kapcsolat és nem te vagy aki szakítani akar, akkor ezt valahogy meg kell magyarázni, mert lehet az emberek utána téged fognak hibáztatni és ha a csaj maga hazudik a szétválás miatt, akkor ki tudja, hogy hátad mögött mit hazudik, hogy neked mennyi szereped volt benne.

Ne feledd, ez a csaj ment félre, ő hazudott és neki nagyon fontos a kép magáról és emiatt képes hazudni is, akkor mi garantálja, hogy nem füllent tovább, hogy jobb színbe állítsa be magát és akkor te leszel a rossz ember.

Igen is ha megcsalt, akkor vállalja fel a következményeket. Így igazságos. Sokan megtesznek valamit, amiről tisztában vannak mivel jár, mégis sírnak, ha jönnek a következmények.

(most úgy írtam, hogy csaj a csaló, de mindegy)

2017. szept. 29. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!