Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek távkapcsolatba, hogyha nektek kellene majd a jövőben elköltöznetek a párotok városába, és ott munkát keresni?
Belementem volna egyszer mert a város több lehetőséget kínált, de ennek ellenére ő szakított.
25/N
Eleve nem mennék bele távkapcsolatba, mert baromságnak tartom, felnőtt nő vagyok, dolgozom, feltételezem a másik fél is dolgozna, egyikünk sem érne rá minimum heti kétszer akkor amikor épp kedvünk lenne hozzá átutazgatni az országon, hogy randizgassunk, ezalatt meg nincs értelme, ha beérem havi 1-2 egymásnál alvós hétvégével, azért nem kell kapcsolatot fenntartanom, az ilyet maximum alkalmi szexpartnernek tudnám tekinteni. Nem, csak és kizárólag budapesti férfivel randiznék.
Másrészt meg nem költöznék el Budapestről, maximum külföldre.
1000km-re költöztem, a páromhoz. :)
Munkakeresés még folyamatban, nehezebb, de közösen megoldjuk.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!