Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok megcsalt volna titeket és beismeri, és hajlandó szakítani/elválni botrány nélkül, amennyiben kettőtök közt marad, hogy megcsalt, belemennétek?
Kiteregetném, hogy egy mocskos disznó, nyugodtan leveheti az álarcot! A többi nő legalább tudja hányadán áll vele.
Amúgy ez teljesen nonszensz, ha pereskedni akar, bíróságra jarogatni, ügyvédet penzelni, akkor tegye. Ha neki ennyit megér a hírneve, természetesen a földbe fogom döngölni a fene nagy imidzsét.
Hajlandó lennék. Ugyanis nekem innentől kezdve nincs közöm a témához: az ő tette, ő él a következményeivel. Nem tartozik senkire, mit tett, ezáltal nem én döntöm el, hogy ki tudjon róla. Az ő joga, hogy kivel fogja megosztani, ha meg akarja és ha igy dönt a későbbiekben, csakis az ő tettéből fakad az, hogy milyen reakciókat kap rá.
Ez nem rólam szól, innentől csinál, amit akar.
A 69 százalékos jól látja. Ha hazudsz, hogy a csalónak jó legyen, akkor meghagyja neked azt, amit amúgyis te kapnál? Fene nagylelkű.
A pereskedésből is ő szívna, ha kitudódik akkor is ő szívna.
Ha szeretném sem adnám oda ami nekem jár, nemhogy egy megcsalás után. Nem az a fajta vagyok, aki inkább éhezik a gyerekeivel, hogy a másik jóllakhasson.
Kitálalnék, válnék akár hangosan, vállalja csak a felnőtt ember a sunyi tette következményeit. Nem vesztegethetne meg. Te ilyen gyenge jellemnek tartod magad? A bíróságon elő is adnám, hogy megzsarolt.
Azt mondja, ha nem hallgatsz, rosszul fogsz járni.. undorító gerinctelen, azt is elmondanám mindenkinek, hogy ezt az ajánlatot tette.
Mivan...? Jól értem, hogy a félreqrás után még ő érezné nagylelkűnek magát, hogy "belemegy a szakításba is" (wtf, még jóhogy!), és nagylelkűen nem pereskedik (holott egy ilyen szituban nyilvánvalóan ő húzná a rövidebbet)...? Ezt tényleg, komolyan így leírtad? Nem érzed, hogy így valami nagyon nem stimmel? Tényleg nem? xD
Agyam eldobom...
Egy megbántott, megalázott nőnél nincs nagyobb ellenség, szóval adok egy tanácsot: ha valaha ilyen helyzetbe kerülsz, te ne tegyél ajánlatokat meg ne fenyegesd/zsarold, hanem kérd, könyörögj, de minimum nyolcvanszor kérj bocsánatot, és húzd meg magad, lapulj, ahogy csak teheted, mert ha ennél is jobban felpiszkálod, te fogsz szarul járni. Az összes ismerősöd megtudja, hogy hűtlen vagy, esélyesen azt is, hogy ekkora a pofád és megpróbáltad megzsarolni, és ahogy az utolsó előtti írta, nyilván az is kiderül hogy az imázsod a mindened egy ilyen tett után is. A botrány csak neked fog ártani, mindenki mellé áll majd, ha ezt így mind elmeséli.
Sőt, ha elég jó az ügyvédje, elérheti, hogy lakáshasználatit kapjon akár a te saját lakásodra is, ha abban éltek most, mert hát a gyerekek nem kerülhetnek az utcára. Szóval, kussolj és alázkodj meg, ez a legtöbb, amit az imázsod megtartásáért tehetsz. Azt meg inkább nem kommentálnám, hogy milyen embernek tartom azt, aki jobban aggódik az imázsáért, mint a gyerekei jövőjéért és a kapcsolatáért. Nyilván elméleti kérdés, mert én nem járnék ilyennel, tekintve, hogy én pont magasról ..., mások mit gondolnak rólam.
Azért érthetetlen kérés lenne. Válásnál, a nők döntő többsége, mindent mond a volt párjára. Ott próbál alá tenni ahol tud. Ismerek olyat, aki 20 éve vált el és a mai napig az exe alá pakol ahol tud.
Mivel a nők ismerik egymást, az ex beszólásainak, nem szoktak hinni. Mindig lesznek olyanok, akik örömmel csapnak le a pasira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!