Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nagyon őrült vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon őrült vagyok?

Figyelt kérdés

Tavaly szakított velem az ex vőlegényem azzal az indokkal, hogy megismert egy lányt, akibe szerelmes és rájött, hogy nem tudja velem elképzelni a jövőjét. Azt is mondta, hogy nem csalt meg vele, de vele szeretne lenni. Számomra ez a hír olyan volt, mintha villám csapna a szívembe. Ráadásul még 2 hét lett volna az esküvőig.

Leginkább az fájt, hogy 3 évig jártunk, én szinte vakon megbíztam benne és elhitette velem, hogy ő is szerelmes belém. Ráadásul még azt se mondhatom rá, hogy egy "gerinctelen szemétláda", mert őszinte volt és még meg se csalt. A szakítás után tegnap estéig nagyon magam alatt voltam. Az exemmel az közös barátaim, mind az exemnek adtak igazat. A saját barátaimra se igazán támaszkodhattam, mert ő szerintük is az exem korrekt volt. Oké, értem és valahol én is úgy éreztem, hogy az exem nem volt szívtelen, sőt, de akkor is ez a szakítás és az új nő, amik egymás után következtek be, olyan nagy sérelem ért engem, hogy emiatt nemigazán tudtam józanon gondolkodni.

Szóval tegnap este volt az eljegyzési bulijuk. Na akkor dőlt ki nálam a bili. Ugyanis én is kaptam meghívót, ráadásul az exem az új nője kezét 1 év járás után kérte meg, nálam pedig 2,5 év után és még el se vett. Sokat gondolkodtam azon, hogy elmenjek-e vagy se. Végül a szar hirtelen elöntötte az agyamat és az otthoni gönceimben elmentem, de előtte lenyomtam néhány felest és egy sört. A bulin pedig szószerint ünneprontó voltam. Leordibáltam az exemet, leqrváztam az új nőjét, törtem zúztam, majd leléptem. Mielőtt elmentem megmondtam kijelentettem tök nyugodtam, hogy: "Ez rohadt jól esett." - Odakiáltottam az exemnek.-"Ezt a három évért és az esküvőre szánt kidobott pénzért kapod, amit rád pazaroltam." - Ez után kimentem és faképnél hagytam az egész társaságot. Mikor kiléptem az utcára, hirtelen úgy kezdtem örülni, mint egy gyerek. Ugráltam, mosolyogtam és boldogan mentem haza. Fura, nem érzek fájdalmat. Szégyellni se szégyellem magam, pedig tegnap este nagyon kínosan és felháborítóan viselkedtem. Azóta sorakoznak a nem fogadott hívások, elolvasatlan sms-ek, e-mail-ek az exemtől és a haverjaitól. De nem érdekel nem foglalkozok velük. Ma csak annyi időt fordítottam rájuk, hogy letiltottam őket a facebookról.

Furcsa, de most nagyon boldog vagyok. Boldogabb, mint amikor az exem megkérte a kezemet. A lelkem és az egóm egyaránt kielégülve érzik magukat. Boldog vagyok.

2017. jún. 25. 14:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Ez úgy hangzik, mint egy filmjelenet. :D

1. Nem volt korrekt a vőlegényed, mert ha nem is szexelt azzal a másik nővel attól még nagyon is közel kerültek egymáshoz és nem a szél fújta össze őket...meg állítani lehet bármit. :D Szóval én nem hinnék nekik.

2. Ennél nagyobb h*lyeséget nem is csinálhattál volna. :D Megaláztad magad, de legalább emlékezetes volt az eljegyzési buli. :D

2017. jún. 25. 14:46
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, megaláztam magam, de ez kellet a felszabadulásomhoz. Nekem szubjektíve újjászületés volt.
2017. jún. 25. 14:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát gázosan viselkedtél, et mindannyian tudjuk... :) De úgy néz ki neked ez kellett, hogy végre a képébe orditsd a sértettséged (erre nem volt alkalmad korábban?).

Amúgy milyen ex az, aki az eljegyzésére elhivja a volt menyasszonyát? :O Garantált drámahelyzet...

2017. jún. 25. 15:04
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Végig mosolyogtam, ahogyan olvastam. :) Sokak nem merték volna ezt megtenni, le a kalappal előtted :D Nekem tetszik.

25 N

2017. jún. 25. 15:10
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Először is, én sem gondolom, hogy teljesen korrekt lett volna. Felnőtt ember nem lesz csak úgy ukmukfuk szerelmes :D Főleg ha már van menyasszonya és állítólag őt szereti. Szóval valamiben nem volt őszinte...

Másodszor, igen, elég őrült húzás volt, de jár érte a virtuális pacsi! :D Kicsit hasonló szituációban vagyok és nekem is baromi jól esne ez, de én nem vagyok ilyen bátor. :)

27/N

2017. jún. 25. 15:28
 6/17 anonim ***** válasza:
#5 de lesz :)
2017. jún. 25. 15:34
 7/17 anonim ***** válasza:
#6 Akkor csak én vagyok ennyire megingathatatlan? :D Ezt inkább úgy értettem, hogy nem tudsz valakibe belezúgni, ha már alapból mást szeretsz. A kérdező vőlegénye pedig elhitette vele, hogy őt szereti. Ergo hazudott, és nem volt korrekt...
2017. jún. 25. 15:40
 8/17 anonim ***** válasza:
2%

Ez nem bátorság, ez bunkóság.

Az embereknek tudomásul kellene már végre venni, hogy bármikor kiszerethetnek belőlük, akár egy pillanat alatt is és akkor vége a kapcsolatnak, fogadják el a másik döntését.

2017. jún. 25. 15:44
 9/17 anonim ***** válasza:
84%
Jó csaj vagy. Elégtételt vettél, megnyugodtak az érzelmeid.
2017. jún. 25. 15:49
 10/17 A kérdező kommentje:

5-ös, kitartást ;)

Egyébként, lehet, hogy megcsalt, de már nem érdekel. Bár jobban belegondolva az exem elárult, és lehet, hogy emiatt durrant el az agyam. Dante is megírta az Isteni színjáték című művében, hogy az árulás a legnagyobb bűn.

Most az van, hogy az exem a legjobb barátnőmnek üzent, mert nem válaszoltam neki. A barátnőm pedig egyszerre megdöbbent és nevetett, de ennek ellenére továbbította az exem üzenetét.

Természetesen azt üzente, hogy nem vagyok normális, menjek a 3,14csába, mindent megtesz azért, hogy ezek után szívjak, ellenem uszítja a közös barátainkat, és tűnjek el az életéből.

Egyenlőre én letiltottam facebookról, letiltottam a számát, de ő velem ellentétben egész délelőtt zaklat. De nem érdekes. Inkább elmegyek egy 2 hetes nyaralásra.

2017. jún. 25. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!