Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csak én látom azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom azt, hogy január 1 óta özönlenek a válással kapcsolatos kérdések? Ennek köze van az ünnepekhez?

Figyelt kérdés
Aki ebben a szituációban van azoktól kérdezem, hogy az ünnepek mennyiben járultak hozzá, hogy eljusson idáig a dolog?

tegnap 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig karácsonykor voltak a legnagyobb családi balhék.Össze van zárva a kiccsalád egy teljes hétre reggeltől estig és egymás kerülgetése közben feljönnek a dolgok amiknek fel kell jönnie. Peldául hogy hol van a fazékfogó kesztyűnek a párja...

Minden évben így kezdődött.

tegnap 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A január a legdepressziósabb szakasza az évnek úgy tudom. Plusz amit az 1-es is mond, sok családi ünnep, összezártság utóhatása is ilyenkorra tisztul le igazán. Meg sokakban ott van ez is hogy új év új élet. Szóval simán kinézem, ha van mondjuk hónapokra bontott válási statisztika, az januárban kifejezetten erős lehet.
tegnap 16:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg az is biztos benne van, hogy alapból vannak problémák a kapcsolatban, az ünnepek alatt az összezártság meg a millió feladat(bevásárlás, rohanás, nagytakarítás, ajándék vásárlás-csomagolás, sütés-főzés, rokonlátogatás, vendégek fogadása) rátesz egy nagy lapáttal az amúgy is instabil helyzetre és ott betetőzik a dolog.
tegnap 17:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 max 2 ír ki csak 6-8 kérdést a válásáról.
tegnap 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Legalabb ra jonnek hogy nem illenek ossze.. covid alatt is csak azert nem caltak el a nok mert az utcara nem mehetek vagy a nagyihoz csovezni.
tegnap 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem részben igen, lásd a COVID idején is össze voltak a zemberek zárva egymással, osztan akkor is mennyi cirkusz vót.
tegnap 21:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden rossz kapcsolatban van egy veszekedos , kotekedos fel ahogy noknel ugy ferfiaknal is.. minden aprosagba bele kotnek meg unnep alatt is (nem mint ha egesz evben nem kellene tisztelni egymast) de akik meg unnepek alatt sem tudjak ott a pocegodor legocsmanyabb bugyrai vannak.
ma 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!