Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért minden a "volt feleségne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért minden a "volt feleségnek" jár?

Figyelt kérdés

13 hónapja vagyunk együtt a párommal,lassan 1 éve együtt is élünk.Ausztriában dolgozik,onnan kapják a családi pótlékot,így megmondta,hogy nem is fog elválni,mert a magyar családi pótlék 4szeresét kapják bőven és 4 gyerekre nézve az hatalmas pénzkülönbésg lenne.Ezt a pénzt pedig csak akkor kapják,ha egy címen,egy háztartásban élnek.

Nagyon rosszul esik,amikor együtt vagyunk ismerősökkel és kijelenteni,hogy a feleségem én meg ott állok nagy pocakkal.De elfogadtam.

Az én gyerekem után nem fog osztrák családi pótlék járni.Elfogadtam.

A legkisebb gyerekük után majd 12.000Eoró Gyest kaptak,a mi gyerekünk után ez sem fog járni,de Elfogadtam.

Nekem nem volt testvérem,mindigis nagy családról,3 gyerekről álmodoztam.De mivel a páromnak már van 4,így egyértelmű volt,hogy 1 gyerkőcöt vállalunk,azt is inkább az én kedvemért,meg persze,hátha az 5. kisfiú lesz és bizony az lesz.Elfogadtam ezt is.

Azt mondta külön kasszát szeretne.Az én lakásomban élünk,ezért ő azt mondta,hogy ő vállalja a rezsit teljes mértékben,a mindennapi kiadásainkat pedig felezzük.Én kb. 65000Ftot fogok kapni gyedre a családi pótlékkal együtt,ő is ennyit tesz bele így havi 130.000Ft lesz a mindennapi megélhetésre 3 főre.Bármi extra kiadás lesz,azt ő fogja csak tudni fizetni.A többi pénzével ő gazdálkodik.Ez bevallom rosszul esett,de Elfogadtam.

Az én lakásomban élünk,47nm nappali + egy háló.A két kisebbik még csak 3 ill. 4,5 évesek,így megértem,hogy jobb nekik otthon,így ezért is,meg a helyhiány miatt is a párom szombatonként ott alszik és a vasárnapot a gyerekeivel tölti.Nehezen,de elfogadtam.

A lakásom tehermentes,így felvetettem,hogy adjuk el és + hitellel vásároljunk egy házat.Legyen kert és játszótér a mi Prücskünknek is.Az ő házukon még bőven van hitel,havi 200.000Ft a törlesztője.Ezt a párom fizeti,a fizetése fele.Azt mondta nem mer bevállalni még havi 30.000Ftos törlesztést sem,hiszen senki munkája se biztos és ha az ő munkahelye megszűnik,a felesége és a 4 gyerkőce annak megissza a levét,legalább miattunk ne kelljen aggódnia.A szívem szakadt meg,hogy nem tudok majd egy nyamvadt gumimedencét kirakni a kertbe,de megértettem,igaza volt,Elfogadtam.

A barátnőm nagypapája meghalt a napokban.Ő öröklte a házát a városunktól kb. 25km.re.Szőrén-szőrt elcserélné velem a lakásomat a házra.2000nm kert,3 szoba + nappali.Bőven élhető állapotban van és akarom,AKAROM.

A párom kiszámolta,hogy az neki + 40.000Ft benzinköltség többlet lenne,amit nem biztos,hogy mindig ki tudna fizetni.Én hajlandó vagyok mindenre.Gondozom a csirkéket,a disznókat,veteményes,gyümölcsfa bármi,hogy kevesebb legyen a kiadás,de ebből már nem engedek.

Ez volt az első veszekedésünk.

Tudom,hogy szeret,nincs okom féltékenynek lenni a feleségére.

Tisztelem becsülöm,hogy így gondoskodik a gyerekeiről és az ő érdekük az első!!!

Mit gondoltok,tényleg olyan sokat kérek?

2014. febr. 21. 12:03
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Nézd! Remélem mostanra világossá vált, hogy mibe keverted magad. Azonban ezzel a helyzettel nem tudsz mit kezdeni, ezért annyit tehetsz csak, hogy kihozod belőle azt, ami a számodra legelfogadhatóbb, legjobb.
2014. febr. 21. 15:10
 42/59 anonim ***** válasza:

Amit ez a pasi csinál azt más kultúrákban ahol megengedett - két asszonyt tart magának.

Te miért mondasz le mindenről? A TE gyerekednek semmi nem jár? Csak számolj kicsit előre, hogy a babának mennyi minden kell egy hónapban. Én külföldön élek és havi 184 euró családit kapok...hát nagy részét igen a gyerekre költöm. Vagy majd a babakelengyét is a lányok után odaadják neked. Neked a gyereked legyen az első és ne ez a jóember, hogy ne írjak csúnyát. Igen harcolj a saját érdekedért. HA úgy gondolod, hogy nektek jobb lenne a kertes házban akkor menj. Így is csak alkalmi apuka lesz a pasi.

2014. febr. 21. 15:42
 43/59 anonim ***** válasza:

Hát ez a történet hihetetlen :O Ha nem kamu,akkor te tényleg bedőlsz neki? Elviseled,hogy amikor ott vagy,a feleségével büszkélkedik,téged meg állandóan megaláz?

Én kompromisszumképes embernek tartom magam,de ezt nem nyelném le. Ezt nem. És akkor még itt van a többi! Szép kis család vagytok!

2014. febr. 21. 16:00
 44/59 anonim ***** válasza:

Mert nem "volt" feleség. Te meg nem vagy jelenlegi.

Mondok még valamit: egész életedben figyelni fogod, hogy a lányainak mivel jut több - és több fog jutni, mint a közös gyereknek. Komolyan tönkre akarsz ebbe menni? Állj végre a sarkadra.

2014. febr. 21. 16:03
 45/59 anonim ***** válasza:

Ezen kívül milyen a kapcsolatotok? Törődik veled, a leendő közös gyereketekkel, vannak tervek, kirándulások, együtt töltött idő? Tehát azon kívül, hogy az ex és gyerekek kényelme miatt nem válik, jelen időben beszél a feleségről, pedig nincsenek együtt.... amúgy minden rendben?

Mert, ha igen, akkor én elcserélném a lakásomat a házra, aztán majd "belenyugszik" a párod, és majdcsak nézi a közös életeteket is, nem csak a régit... Kérdés, hogy emiatt képes lenne-e lelépni tőled?

2014. febr. 21. 18:38
 46/59 anonim ***** válasza:
59%
4 gyerek mellé lebabázni 1 év után mégis mit vártál kislány...
2014. febr. 21. 19:18
 47/59 anonim ***** válasza:
azért én mernék elköltözni egyedül és bébivel, mert jó idegi nem fogsz tudni semmit sem csinálni, dolgozni a földeken
2014. febr. 21. 19:21
 48/59 anonim ***** válasza:
na,mekkora kamu, megjelent a pasi, kiírt egy kérdést...Hát persze.
2014. febr. 21. 19:49
 49/59 anonim ***** válasza:

Hát ez a pasi egy kis gerinctelen puhap.cs. Sosem leszel te az első, és neki nagyon is kényelmes így a kis élete. A pénz miatt nem válik el? Ok, de mi az, hogy ő is havi 65.000Ft-ot ad a közösbe, mert neked annyi a gyed+csp (megjegyzem ez baromi kevés, nem tudom hogy fogod fenntartani azt a házat, plusz élni belőle). És akkor jön azzal, hogy ő havi 40.000-et nem tud kispórolni a zsíros osztrák állásából??? Ezt te tényleg elhiszed? Nem AKAR ennyit rátok fordítani, de nincs benne annyi gerinc, hogy ezt megmondja. Ez már nem lenne annyira kényelmes neki, mint a felesége után betepedni melléd a kis lakásodba, ahol mindent a s.gge alá raksz.

Nem bántásból, de tényleg nagyon naív vagy.

Amúgy érdekelne, hogy vajon a feleség is úgy gondolja ahogy kedves "párod"? Tud ő róla, hogy ők állítólag már nincsenek együtt? Nem lehet, hogy csak téged kábít ezzel ez a délceg lovag?

2014. febr. 21. 21:43
 50/59 anonim ***** válasza:
Ma tett fel egy kérdést a drága párod is... Amiben leírta,hogy zokogtál amiért így beszélnek itt a hozzászólók róla... Minek teszel ki kérdést, ha ennyire szívedre veszed a válaszokat?
2014. febr. 21. 22:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!