Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden a "volt feleségnek" jár?
13 hónapja vagyunk együtt a párommal,lassan 1 éve együtt is élünk.Ausztriában dolgozik,onnan kapják a családi pótlékot,így megmondta,hogy nem is fog elválni,mert a magyar családi pótlék 4szeresét kapják bőven és 4 gyerekre nézve az hatalmas pénzkülönbésg lenne.Ezt a pénzt pedig csak akkor kapják,ha egy címen,egy háztartásban élnek.
Nagyon rosszul esik,amikor együtt vagyunk ismerősökkel és kijelenteni,hogy a feleségem én meg ott állok nagy pocakkal.De elfogadtam.
Az én gyerekem után nem fog osztrák családi pótlék járni.Elfogadtam.
A legkisebb gyerekük után majd 12.000Eoró Gyest kaptak,a mi gyerekünk után ez sem fog járni,de Elfogadtam.
Nekem nem volt testvérem,mindigis nagy családról,3 gyerekről álmodoztam.De mivel a páromnak már van 4,így egyértelmű volt,hogy 1 gyerkőcöt vállalunk,azt is inkább az én kedvemért,meg persze,hátha az 5. kisfiú lesz és bizony az lesz.Elfogadtam ezt is.
Azt mondta külön kasszát szeretne.Az én lakásomban élünk,ezért ő azt mondta,hogy ő vállalja a rezsit teljes mértékben,a mindennapi kiadásainkat pedig felezzük.Én kb. 65000Ftot fogok kapni gyedre a családi pótlékkal együtt,ő is ennyit tesz bele így havi 130.000Ft lesz a mindennapi megélhetésre 3 főre.Bármi extra kiadás lesz,azt ő fogja csak tudni fizetni.A többi pénzével ő gazdálkodik.Ez bevallom rosszul esett,de Elfogadtam.
Az én lakásomban élünk,47nm nappali + egy háló.A két kisebbik még csak 3 ill. 4,5 évesek,így megértem,hogy jobb nekik otthon,így ezért is,meg a helyhiány miatt is a párom szombatonként ott alszik és a vasárnapot a gyerekeivel tölti.Nehezen,de elfogadtam.
A lakásom tehermentes,így felvetettem,hogy adjuk el és + hitellel vásároljunk egy házat.Legyen kert és játszótér a mi Prücskünknek is.Az ő házukon még bőven van hitel,havi 200.000Ft a törlesztője.Ezt a párom fizeti,a fizetése fele.Azt mondta nem mer bevállalni még havi 30.000Ftos törlesztést sem,hiszen senki munkája se biztos és ha az ő munkahelye megszűnik,a felesége és a 4 gyerkőce annak megissza a levét,legalább miattunk ne kelljen aggódnia.A szívem szakadt meg,hogy nem tudok majd egy nyamvadt gumimedencét kirakni a kertbe,de megértettem,igaza volt,Elfogadtam.
A barátnőm nagypapája meghalt a napokban.Ő öröklte a házát a városunktól kb. 25km.re.Szőrén-szőrt elcserélné velem a lakásomat a házra.2000nm kert,3 szoba + nappali.Bőven élhető állapotban van és akarom,AKAROM.
A párom kiszámolta,hogy az neki + 40.000Ft benzinköltség többlet lenne,amit nem biztos,hogy mindig ki tudna fizetni.Én hajlandó vagyok mindenre.Gondozom a csirkéket,a disznókat,veteményes,gyümölcsfa bármi,hogy kevesebb legyen a kiadás,de ebből már nem engedek.
Ez volt az első veszekedésünk.
Tudom,hogy szeret,nincs okom féltékenynek lenni a feleségére.
Tisztelem becsülöm,hogy így gondoskodik a gyerekeiről és az ő érdekük az első!!!
Mit gondoltok,tényleg olyan sokat kérek?
Én vagyok az aljas,amiért a különköltözése után majd egy évvel merészeltem beleszeretni?
Hát köszönöm.
Miért a mocsok kell,hogy lejöjjön belőle?
Nem-nem reszeli az asszonyt.
A 3 éves kislányuk születése óta 2szer feküdt le a feleségével.
És nem,nem nekem hazudott ilyesmit,hogy megkaphasson.
A testvérem munkatársa.Egy munkahelyi bulin került szóba.Mikor a tesóm elmesélte,miután összejöttünk én meg rákérdeztem,iszonyúan szégyelte magát.
Naív vgy, de mint az állat. Van egy "párod", igen macskakörömben, mert nem az igazi párod. Nem vállal fel. És van egy felesége, macskaköröm nélkül, Törvényesen, felvállalva. Szégyenben élsz, mert a "párod" nem vállal fel, ja elmegy veled ide oda, de nem vállal fel, mert nem váll el. Nem szeret, gondolom becsúszott a gyerek, aztán maradt, de nem fog soha elválni, te leszel a szerető a fattyúval...ha neked ennyi elég, akkor hajrá.
Gondolj bele gyereked kérdezi:
apu hol van?
otthon a feleségével és a 4 gyerekével?
miért ott van apu? engem nem szeret?
de szeret, csak otthon van.
nem itt lakik? miért nem?
...
És ha én kierőszakolom a válást,akkor a gyerekeinek az miért lenne jó?
Itthon kapnának 4*13.700Ft családipótlékot,így meg Ausztriából majd 200.000Ftnak megfelelő Eurót kapnak.
Hogy élnének meg szegények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!