Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden a "volt feleségnek" jár?
13 hónapja vagyunk együtt a párommal,lassan 1 éve együtt is élünk.Ausztriában dolgozik,onnan kapják a családi pótlékot,így megmondta,hogy nem is fog elválni,mert a magyar családi pótlék 4szeresét kapják bőven és 4 gyerekre nézve az hatalmas pénzkülönbésg lenne.Ezt a pénzt pedig csak akkor kapják,ha egy címen,egy háztartásban élnek.
Nagyon rosszul esik,amikor együtt vagyunk ismerősökkel és kijelenteni,hogy a feleségem én meg ott állok nagy pocakkal.De elfogadtam.
Az én gyerekem után nem fog osztrák családi pótlék járni.Elfogadtam.
A legkisebb gyerekük után majd 12.000Eoró Gyest kaptak,a mi gyerekünk után ez sem fog járni,de Elfogadtam.
Nekem nem volt testvérem,mindigis nagy családról,3 gyerekről álmodoztam.De mivel a páromnak már van 4,így egyértelmű volt,hogy 1 gyerkőcöt vállalunk,azt is inkább az én kedvemért,meg persze,hátha az 5. kisfiú lesz és bizony az lesz.Elfogadtam ezt is.
Azt mondta külön kasszát szeretne.Az én lakásomban élünk,ezért ő azt mondta,hogy ő vállalja a rezsit teljes mértékben,a mindennapi kiadásainkat pedig felezzük.Én kb. 65000Ftot fogok kapni gyedre a családi pótlékkal együtt,ő is ennyit tesz bele így havi 130.000Ft lesz a mindennapi megélhetésre 3 főre.Bármi extra kiadás lesz,azt ő fogja csak tudni fizetni.A többi pénzével ő gazdálkodik.Ez bevallom rosszul esett,de Elfogadtam.
Az én lakásomban élünk,47nm nappali + egy háló.A két kisebbik még csak 3 ill. 4,5 évesek,így megértem,hogy jobb nekik otthon,így ezért is,meg a helyhiány miatt is a párom szombatonként ott alszik és a vasárnapot a gyerekeivel tölti.Nehezen,de elfogadtam.
A lakásom tehermentes,így felvetettem,hogy adjuk el és + hitellel vásároljunk egy házat.Legyen kert és játszótér a mi Prücskünknek is.Az ő házukon még bőven van hitel,havi 200.000Ft a törlesztője.Ezt a párom fizeti,a fizetése fele.Azt mondta nem mer bevállalni még havi 30.000Ftos törlesztést sem,hiszen senki munkája se biztos és ha az ő munkahelye megszűnik,a felesége és a 4 gyerkőce annak megissza a levét,legalább miattunk ne kelljen aggódnia.A szívem szakadt meg,hogy nem tudok majd egy nyamvadt gumimedencét kirakni a kertbe,de megértettem,igaza volt,Elfogadtam.
A barátnőm nagypapája meghalt a napokban.Ő öröklte a házát a városunktól kb. 25km.re.Szőrén-szőrt elcserélné velem a lakásomat a házra.2000nm kert,3 szoba + nappali.Bőven élhető állapotban van és akarom,AKAROM.
A párom kiszámolta,hogy az neki + 40.000Ft benzinköltség többlet lenne,amit nem biztos,hogy mindig ki tudna fizetni.Én hajlandó vagyok mindenre.Gondozom a csirkéket,a disznókat,veteményes,gyümölcsfa bármi,hogy kevesebb legyen a kiadás,de ebből már nem engedek.
Ez volt az első veszekedésünk.
Tudom,hogy szeret,nincs okom féltékenynek lenni a feleségére.
Tisztelem becsülöm,hogy így gondoskodik a gyerekeiről és az ő érdekük az első!!!
Mit gondoltok,tényleg olyan sokat kérek?
Te kezdettől elfogadtad az alárendelt szerepét, és még erre be is vállaltál egy gyereket úgy, hogy kvázi ő nem is akart, csak miattad, meg hátha fiú.
Ne haragudj de ezen nincs mit gondolkozni.
Ennek fényében már nincs mire fel kérni bármit is. Egyébként nem kérnél sokat...
Előre is bocs, nem fog tetszeni amit írok. 13 hónapja vagytok együtt, de te már nagy pocakkal állsz a nős párod előtt, hallgatva, hogy milyen odaadó és a családját mennyire szereti, és azon sírsz, hogy miért minden neki jut.
Szerintem ha nem buktatok volna le annó, vagy nem esel teherbe, te most sehol nem lennél, hanem élné az életét. Azt, amit választott magának.
Ne haragudj, de aki nős férfival kezd, és gyereket szül neki, már bocs, de nem érdemel többet.
A kapcsolatotokat abból amit írtál én nem látom családnak. Minden szeretet törődés, megértés még a régi családé. A pénz is nyilván, erre utal a külön kassza felvetése is. Gondolkodj egy picit.
Nem szabadott volna beleszeretni egy 4 gyermekes apába, aki nem fog soha elválni a feleségétől. Főleg nem gyereket vállalni vele. Sajnállak, mert az írásod alapján elég megértő vagy vele, túlságosan is. Mind az 5 gyerek az első!! Nem csak az első 4! A te kisfiad is érdemel annyit, mint a lányok. Vigyázz ezzel az emberrel.
A kertes ház meg a TE döntésed, a Te neveden lesz.(én tuti elcserélném, ha tényleg megfelelő az állapota)
Nem a volt (jelenlegi) feleségnek jár minden hanem annak a 4 gyereknek! Miért kezdtél nős emberrel akinek négy gyereket kell eltartania?
A tieddel együtt az már öt gyerek! Tisztában vagy azzal mennyibe kerül öt gyerek?
Bocs, de magadnak csináltad.
Am. jó hamar felcsináltattad magad
Éreztem,hogy ez lesz az első,amit megkapok és gondolom hiába is írom,hogy nem voltam a szeretője soha,amíg a feleségével volt.De mindegy.
Azt írjátok,hogy túl megalkuvó vagyok.
Ti mi az,amibe már nem mentetek volna bele?
Hisz,minden amit leírtam és minden amivel kezdődött teljesen épeszű gondolkodásmód.
Hol kezdtetek volna tiltakozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!