Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást kérjek?
A párommal úgy döntöttünk, külön folytatjuk tovább. Nem voltunk házasok, 2 gyermekünk van.
A fizetése netto 118000Ft (ez 20000Ft-al kevesebb lesz, mert eddig ő kérte a családi adókedvezményt). A hiteleinek a törleszője 37000Ft, tehát minden másra marad neki kb 61000Ft (albérlet, rezsi élelmiszer, bérlet...). Sajnos én sem tehetem meg, hogy ne kérjek gyerektartást.
"A hiteleket ő vette fel és a pénzt a szüleinek adta"
Az a kérdés, hogy MIKOR vette fel a hiteleket. Mert ha a házasság ALATT, akkor teljesen mindegy, hogy melyikötök nevére szól és mire lett felhasználva, KÖZÖS hitelnek számít és közösen kell törleszteni is.
Igen, akarok és fogok is dolgozni, a munkahelyemre is visszavárnak, de gyed mellett is csak a kicsi 1 éves kora után tudok visszamenni.
Nem voltunk házasok. A kapcsolatunk alatt vette fel a hiteleket, de még nem éltünk együtt.
"Úgy kérj,hogy új életet tudjon kezdeni!"
Na, ez az! A megmaradó pénzéből nem tud új életet kezdeni, én viszont nem engedhetem meg magamnak, hogy lemondjak a gyerektartásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!