Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan követeli vissza a volt férjem a "véletlenül" elutalt gyerektartást?
Perrel fenyeget? :
Ez vicces! :)
Ott majd hivatalosan is megallapitjak, hogy igen, annyit fog fizetni!
A nem azert dolgozok hogy eltartsalak mondatnal en azert benyogtem volna, hogy de apukam! Azert dolgozol!!! ;)
Menjen csak birosagra! Ha annyival tobb jar, Ok is megallapitjak! De ha O nem megy akkor Te menj!
Ha a volt férjed szerint nem jogos, az lényegtelen. Annyit fizessen, amennyit megállapított a bíróság.
Egyébként de, igen, azért dolgozik, hogy a gyermekét eltartsa.
Akkor nincs gond!
Menj te a birosagra, ezt a 20at utald vissza most. A birosag meg visszamenoleg megallapitja majd a gyerektartast....
De max. 6 honapra...
Ugyhogy intezd mihamarabb
Nem értem, akkor most véletlenül vagy nem véletlenül lett elutalva?
Ha meg van állapítva, hogy a fizetés 20%-a a gyerektartás, akkor az emelt bérnél természetesen nőni fog az összeg!
Amennyiben fix összeg van megállapítva, akkor az fizetéstől függetlenül mindig ugyanannyi marad!
Egyébként elvileg nem téged tart el, hanem az ágyékának a gyümölcsét!
Szerencsetlen ex-ferjem egy ilyen lepes utan ki..szottul korbe is rohognem, hogy megerdemli!
Az ex ferjeknek azt kell felfogni, hogy a gyerektartas nem asszonytartas! Ha eddig 46 jart de most mar 66 jar akkor annyi fog jarni!
Az a baj az ex ferjek legtobbszor nem fogjak fel, hogy miben van a gyerek :/
Van aki ugy gondolja a 8000 is fedezi a havi kiadasainak a felet (mert ugye masik felet anya allja)...
A 46 ezer eleg a 66bolven mar 20at eltennek a gyerekem szamlajara!
De ha az exem egy ilyen beszolast merne elengedni, hogy O nem azert dolgozik, hogy....
Hat megtanulna, hogy soha tobbe hasonlot se merjen mondani!
"Az ex ferjeknek azt kell felfogni, hogy a gyerektartas nem asszonytartas!" Ez az volt feleségeknek is fel kéne fogni.
Egyébként kérheti a fix összeg megállapítását és valószínűleg kicsit kevesebbre módosítanák. Szóval óvatosan a fenyegetőzéssel, mert még szarul jársz.
Az én exem annyit mondott a gyerek nyári táborára, hogy fizessem én, különben is, egy gyerek nem kerül semmibe. És ezt sajnos komolyan is gondolta.
Legutóbbi állás szerint a saját anyja fizeti a gyerektartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!