Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék újra a régi önmagam? Válni készül a feleségem.
Igen jo ember lehetsz te! Az osszes sorodbol ezt olvasom ki, oszinten sajnallak.
Erdekes, hogy a legtobbszor nem kell a jo. De miert nem? A kerdesre nincs valasz, csak egy vallvonas. Szerintem a feleseged se tudja, hogy mi a baja.
Hidd el, hogy vissza fogja sirni magat hozzad! Megismerkedni egy-ket ferfival, aztan rajon sok mindenre majd!
A szuleit sem ertem, miert nem magyarazzak meg neki, hogy becsuljen meg tegedet? Hiszen szereted, es mindent megtennel erte.
Huha, kihasznal a feleseged! Szerintem szakitsd meg vele a kapcsolatot teljesen mar, mert ha nem, akkor nehezen fogsz tudni elszakadni tole.
Fogd fel azt, hogy kihasznal, es nehogy mar a masik ffi-nek (mert gondolom van mar neki!) add oda a mosogepedet.
Pofatlan, es tenyleg tudja, hogy veled barmit megtehet.
Ha odaadod neki, akkor pedig egyetlen pillanatra sem sajnallak, akkor megerdemled, hogy hulyere vegyen.
Keressel te is egy not, olyat aki szeret teged.
Ne engedd, hogy a feleseged a markaba rohogjon, mikozben mar mas ferfival hempereg estenkent.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!