Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék újra a régi önmagam? Válni készül a feleségem.
Szia!
A tegnapi 12:52-es és a 13:02-es kommentet is én írtam.
Én ezt már végig csináltam, a férjem mellett, hogy lehet, hogy valaki iránt többet éret, szerelmet egészen pontosan. Ez a szerelem egészen addig tartott, amig rájött, hogy elveszíthet végérvényesen.
Most küzd benned a büszkeség, hogy na majd megmutatom, hogy megy nélküle is, meg ihaj milyen jó lesz. Ez természetes, cikáznak benned az érzések, érzelmek...Döntsd el racionálisan, hogy mit akarsz, zárj ki mindent és aszerint cselekedj. Ha őt akarod, abban sincs semmi. De akkor úgy kell viselkedned, hogy ő is téged akarjon ezt is elérheted, csak a megfelő taktikát kell kiválasztanod.
Igen, most taktikára van szükséged, még akkor is ha eddig ez nem szerepelt a kapcsolatotok repertoárjában. Ez most egy más helyzet, nem csak ketten vagytok.
Ha egyedül lesz és azt hiszi, hogy nem mehet vissza hozzád, akkor vissza fog menni, mert ez a nő nem akar elmenni, akar tőled valamit, ami hiányzott neki, de az Te vagy.
Kerekedjen felül benned a sértődöttség és ne hagyd, egy házasság és az együtt eltöltött évek, egy valamikori nagy szerelem, többet ér annál, hogy az ember hagyja mindezt elveszni. És visszajöhetnek még azok az érzések, hidde el én tudom. Ode kell eljutni mindkettőtöknek, hogy ezt akarjátok. Segíts neki, erre ráébredni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!