Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tőlem a gyereket a férjem csak azért, mert ő
milliomos?
Figyelt kérdés
4 évig voltam itthon a gyerekkel, 2 hónapja van részmunkaidős állásom, pont azért, hogy tudjak járni érte az oviba. Semmi tartalékom nincs (hiszen itthon voltam a gyerekkel), de van egy lakás, amin haszonélvező vagyok, így hivatalosan van hova mennem, de nem mennék abba a lakásba, mert messze van az ovihoz és a munkahelyhez is. Férjnek nagy vagyona van, házassági szerződésünk is van, miszerint a lakás csak az ő családjáé (a szülei nevén van). Nekem 2 diplomám, de ugye nincs nagy keresetem, de direkt rendezkedtünk be erre, hogy könnyebb legyen mindenkinek. Nem verem a gyereket, nem iszom, stb. Az egyetlen, amit felhozhat, hogy ő jobb életkörülményeket tud biztosítani a gyereknek a pénze által. Ez elegendő egy gyerekelhelyezésnél? A háztartást 100%-ban én viszem, én hozom-viszem a gyereket az oviba, ő napi 10-12 órát dolgozik, esélytelen, hogy egyáltalán oviba vigye (erre az a megoldás szerinte, hogy majd az ő szülei viszik a gyereket az oviba). Szerintetek mekkorák az esélyei? Már valami sztár-ügyvédnél is járt (pénz nem számít ugye).
Kérdező, a gyerek közös? Vagyis a férjed, aki "el akarja venni tőled", az ÉDESAPJA?
Áruld már el, ugyan miért lenne neki kevesebb joga nevelni, mint neked... Tényleg kíváncsi lennék rá (én ugyanis nem vagyok "ősanya", de valahogy szeretném megérteni a te típusod gondolkodását)
2013. dec. 18. 12:32
42/48 anonim válasza:
Fúha utolsó te tényleg nő vagy?És nem vagy "ősanya"?
Hát nem hogy "ősanya" nem vagy,de szerintem anya sem.
Nem vágod a nőkben ált. vele született anyai ösztönt,ami feléled,ha megszületik a saját gyerek?
Hát én is anya vagyok,de,ha a gyerekemért,mint anyatigris tudok küzdeni.
Szóval te észileg akarod megérteni az elemi ösztönből fakadó dolgokat,meg ledegradálni?Hát elég szánalmas.
2013. dec. 18. 13:55
43/48 anonim válasza:
42-es, te nyilván a kérdező vagy... a stílus és az elmebeli adottság is stimmel.
Hol írtam, drága, hogy nő vagyok?
2013. dec. 18. 14:02
44/48 anonim válasza:
Mellé trafáltál nem vagyok a kérdező.
Szerintem ő visszafogottabb,mint én,mert én az ő helyzetében elég agresszív voltam.
Egyébként nekem is benne volt az agyamban,hogy te férfi vagy,mert nem igazán nőies beírás volt,úgy hogy ezennel sztornó.
2013. dec. 18. 14:11
45/48 apa72 válasza:
A gyerek érdekeit kellene nézned. Ha apukánál jobb lenne neki, akkor önzőség magadnál tartani. A jó hír, hogy a bíróság anyapárti, tisztelet azoknak akik fel merik vállalni a döntést, és gyakorlatilag bármit megtehetsz nem valószínű, hogy áthelyezik a gyereket. De tényleg nem lenne ott jobb neki? Milyen életpályát tudsz adni te és milyen kapna ott? Ennek kellene számítania nem a ti harcotoknak.
2013. dec. 18. 22:37
46/48 Lujza5 válasza:
A pénz miatt nem veheti el tőled. Nálam is azzal érvelt az apa. Minél kisebb a gyerek, annál valószínűbb hogy nálad helyezi el a bíróság. Főleg, hogy ő egész nap dolgozik és későn ér haza. Azt hiába mondja, hogy a nagymama segíteni fog, neki kell gondoskodnia a gyerekről. A gyereket lehet, hogy el kell vinned orvos szakértőhöz, és neked és a férjednek is el kell majd menni. Ott kiderítik kit szeret jobban a gyerek, kivel akar élni. Az ovonőket is megkérdezik,kinél lenne jobb helyen a gyerek.
2013. dec. 19. 10:07
47/48 anonim válasza:
Apakent mondom hogy az ilyet nem ertem.
En minden kovet megmozgatnek, tuzzel-vassal harcolnek amig el nem erem, hogy velem maradhasson a gyerekem, senki el nem vehetne tolem, DE ezt azert tennem hogy velem legyen, hogy vele legyek, en neveljem, en foglalkozzam vele.
Azert elerni, hogy nalam helyezzek el, hogy aztan ne is en torodjek vele, hanem nagyszulok/bebiszitter, mi ertelme van? Akkor mar legyen inkabb az anyjaval aki szereti es megteszi azt, amit az apa nem tud vagy nem akar, de mindenesetre masokkal vegeztetne el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!