Hogy esne ha van egy milliomos a családban és nem segített egy fikarcnyit sem munkát találni?
Én személy szerint nem kilincselek rokonok felé semmi ügyben.Tudod igaz a mondás,hogy "az üzletben nincs testvér,nincs rokon"
Ha egy rokon önszántából,minden könyörgés,kérés ellenére elém állna,és munkát ajánlana, akkor oké, elfogadom.De nem kérek segítséget,hanem magam oldanám meg.
Nem ismerjük a nagybátyádat, de talán nem híve az urambátyám világnak. Ezért nem a rokoni-baráti kapcsolatait tolja. Talán. Ha így van, akkor ez egy plusz pont a nagybátyádnak.
Vagy az is lehet, hogy nem teljesen legális tevékenységet folytat, és nem akar belevonni. Ez esetben nagy mínusz pont neki, de nem azért mert neked nem segít.
2-es válaszolóval érek egyet, eszem ágában sem lenne kuncsorogni
Gondolom azért nem kellesz neki mert sokkal jobb munkaerő kell neki, vagy mert nincs hely és azért senkit nem fog kirúgni mert neked nincs munkád
De egyébként ha annyira nála akarnál dolgozni akkor jelentkezz ugyan úgy mint bárki más
Én hasonló helyzetben vagyok,csak a saját apámmal.Tele van lóvéval ,több vállalkozása van,évente többször nyaral,sielni jár és soha nem segitett semmiben.Nem vagyunk rossz viszonyban,inkább olyan semmilyen a kapcsolatunk.Pedig én mindent megpróbáltam.Most született gyerekem,azt hittem majd vele más lesz.Sajnos nem.
Szerintem nem egyedi sem az én ,sem a te eseted.Gyakran hallom másoktól is,hogy a saját családjára sem számithatott valaki.
Írod,hogy nem hozzá mennél dolgozni hanem az egyik céghez akikkel kapcsolatban van,
Akkor mi a gond?
Beadod a céghez a jelentkezési lapodat.HA hívnak elmész interjúra,és bebizonyítod,hogy te vagy a legalkalmasabb ember akit fel kell hogy vegyenek.Miért kell ehhez a nagybácsi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!