Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti tőlem a gyereket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti tőlem a gyereket a férjem csak azért, mert ő milliomos?

Figyelt kérdés
4 évig voltam itthon a gyerekkel, 2 hónapja van részmunkaidős állásom, pont azért, hogy tudjak járni érte az oviba. Semmi tartalékom nincs (hiszen itthon voltam a gyerekkel), de van egy lakás, amin haszonélvező vagyok, így hivatalosan van hova mennem, de nem mennék abba a lakásba, mert messze van az ovihoz és a munkahelyhez is. Férjnek nagy vagyona van, házassági szerződésünk is van, miszerint a lakás csak az ő családjáé (a szülei nevén van). Nekem 2 diplomám, de ugye nincs nagy keresetem, de direkt rendezkedtünk be erre, hogy könnyebb legyen mindenkinek. Nem verem a gyereket, nem iszom, stb. Az egyetlen, amit felhozhat, hogy ő jobb életkörülményeket tud biztosítani a gyereknek a pénze által. Ez elegendő egy gyerekelhelyezésnél? A háztartást 100%-ban én viszem, én hozom-viszem a gyereket az oviba, ő napi 10-12 órát dolgozik, esélytelen, hogy egyáltalán oviba vigye (erre az a megoldás szerinte, hogy majd az ő szülei viszik a gyereket az oviba). Szerintetek mekkorák az esélyei? Már valami sztár-ügyvédnél is járt (pénz nem számít ugye).

2013. dec. 17. 07:07
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
51%
Drága "ügyvédjelölt". Azért nem árt a valódi bírói gyakorlatot figyelembe venni, nem csak azt, amiről olvastad, hogy mennyire átalakult. Biztos menni fog, ha már dolgoztál is kicsit és nem csak az elmélet megy ennyire. Én itt a vitát lezártam. Csak még annyit, hogy ezt a stílust kicsit fogd vissza, mert nagyon fognak utálni a kollégák, ami hidd el nem szerencsés.
2013. dec. 17. 12:32
 32/48 anonim ***** válasza:
29%
Statisztikailag neked vannak nagyobb esélyeid, mert nő vagy.
2013. dec. 17. 12:40
 33/48 anonim ***** válasza:
91%

az osztott neveles nagy divat kilfoldon es nem lesznek hulyek a gyerekek tole.

Nyugat eu ben teljessen normails hogy az elvalt szulok emberi modon targyalnak es megegyeznek a gyerekek a hetet elosztjak es ketlakiak.

A gyerek nem tulajdon KOZOS a ferjed ugyanannyira szulo mint te igy bizony ugyanannyi joga van a gyerekhez mint neked.

Hetet elosztani jo otlet a gyerek ig ykotodik ket fele.

2013. dec. 17. 12:42
 34/48 anonim ***** válasza:
63%

25.ik nagyon fel lettél pontozva,de nincs annál rosszabb,mint mikor egy ennyire gazdag nevel egy gyereket.

Nekem régen ennyire gazdagok voltak,az nem nevelés volt,hanem lelki kínzás,még felnőtt korában is megpróbál majd visszaélni a hatalmával,mert úgy érzi a pénzével bármit megtehet és majd ő tudja,mi legyen a foglalkozásom,egyáltalán még,hogy is érezzek,mi a jó nekem.

Amíg meg nem szabadultam tőle,nem tudtam érvényesülni,egyszerűen nem volt saját életem,mert verte a mellét,hogy teljhatalmú joga van felettem.

És ugyanez,olyan sóher volt,hogy egy szál farmerem volt,még váltó gatyám sem,ezért minden vasárnap otthon kellett maradnom,hogy az egy gatyámat kimossam,és az ofőim,mikor kijöttek családlátogatásra,köpni-nyelni nem tudtak,hol lakom,milyen házban,én meg így nézek ki.

Az ennyire gazdag karaktere,sokszor párosul pszichopata karakterrel higyjétek el nekem.

2013. dec. 17. 13:17
 35/48 anonim ***** válasza:
76%
Persze, már ott tartunk, hogy akinek pénze van, az rossz ember, nem is magyarok lennénk, ha a vége nem ez lenne. Nem is kell ellenség, ha Magyarországon élsz, dögöljön meg a szomszéd tehene is.
2013. dec. 17. 19:53
 36/48 anonim ***** válasza:
29%
A nőnek több joga van a gyerekhez, hiszen ő volt terhes, ő szülte,és ő mondott le a jobb kereseti lehetőségről, karrierről miatta. Ha az apa nem nevelheti a gyereket, más nem történik, minthogy egyedül(gyakran inkább új nővel) folytatja, némileg több pénzzel, amit a volt családon spórol. Ha az anyától veszik el a gyereket, az gyakran minimálbéren, vagy állás-lakás nélkül marad, gyak. megölik, mert ő erre áldozta az eddigi életét.A jog ez, ha nincs is leírva, figyelembe veszi.
2013. dec. 17. 20:42
 37/48 anonim ***** válasza:
92%
Legalább tartanád magadban, ha csak ekkora baromságot tudsz írni...
2013. dec. 17. 23:04
 38/48 anonim ***** válasza:
86%

# 36/37

Téged sem az eszedért szeretnek.Ennyi baromságot,hogy lehet összeírni. Mondjuk az ha még el is hiszed az a legszánalmasabb.

2013. dec. 17. 23:06
 39/48 anonim ***** válasza:

Hát igen a 36-os meggondolhatná mit ír.

De egy dologban teljesen igaza,mi mondunk le több évre a jobb keresetről és a karrierről,aztán meg hozhatjuk be magunkat...főként,ha aztán házastársilag pofára esünk és ugye még több pénz kell,mert gyereket is főként mi tartunk el a válás után.

Úgyhogy abszolut hátrány ez nekünk.:

a gyerek miatt a kiesett évek a munkában,a kiesett tovább fejlődés-képzés a munkában stb.

Míg a férfi ugye nyugodtan befut emellett karrert.

(ui.:most már én is befutottam,csak éppen megjártam a 4 éves küzdésem míg nagyon egyenesbe jöttem) 39/N

2013. dec. 18. 08:20
 40/48 A kérdező kommentje:
Tetszik, nem tetszik, tényleg ez a helyzet. Én is feladtam a "karrieremet", szülés előtt volt tartalékom, most meg semmi ugye... Sok idő kell, mire az ember visszatornázza magát 4 év kihagyás után! De önként vállaltam, és azt is hozzá kell tenni, hogy mi pl. a gyerek miatt költöztünk nagyobb és szebb lakásba, kezdtünk "új életet" közösen. Egyébként tegnap férj már viszonylag normális volt, valószínű elgurult a gyógyszere. Viszont én még mindig haragszom rá és egyre jobban érzem, hogy ki kell lépni ebből a kapcsolatból, mert boldogtalan leszek az életemben. Pénz ide vagy oda, nem az adja a boldogságot.
2013. dec. 18. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!