Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tőlem a gyereket a férjem csak azért, mert ő milliomos?
az osztott neveles nagy divat kilfoldon es nem lesznek hulyek a gyerekek tole.
Nyugat eu ben teljessen normails hogy az elvalt szulok emberi modon targyalnak es megegyeznek a gyerekek a hetet elosztjak es ketlakiak.
A gyerek nem tulajdon KOZOS a ferjed ugyanannyira szulo mint te igy bizony ugyanannyi joga van a gyerekhez mint neked.
Hetet elosztani jo otlet a gyerek ig ykotodik ket fele.
25.ik nagyon fel lettél pontozva,de nincs annál rosszabb,mint mikor egy ennyire gazdag nevel egy gyereket.
Nekem régen ennyire gazdagok voltak,az nem nevelés volt,hanem lelki kínzás,még felnőtt korában is megpróbál majd visszaélni a hatalmával,mert úgy érzi a pénzével bármit megtehet és majd ő tudja,mi legyen a foglalkozásom,egyáltalán még,hogy is érezzek,mi a jó nekem.
Amíg meg nem szabadultam tőle,nem tudtam érvényesülni,egyszerűen nem volt saját életem,mert verte a mellét,hogy teljhatalmú joga van felettem.
És ugyanez,olyan sóher volt,hogy egy szál farmerem volt,még váltó gatyám sem,ezért minden vasárnap otthon kellett maradnom,hogy az egy gatyámat kimossam,és az ofőim,mikor kijöttek családlátogatásra,köpni-nyelni nem tudtak,hol lakom,milyen házban,én meg így nézek ki.
Az ennyire gazdag karaktere,sokszor párosul pszichopata karakterrel higyjétek el nekem.
# 36/37
Téged sem az eszedért szeretnek.Ennyi baromságot,hogy lehet összeírni. Mondjuk az ha még el is hiszed az a legszánalmasabb.
Hát igen a 36-os meggondolhatná mit ír.
De egy dologban teljesen igaza,mi mondunk le több évre a jobb keresetről és a karrierről,aztán meg hozhatjuk be magunkat...főként,ha aztán házastársilag pofára esünk és ugye még több pénz kell,mert gyereket is főként mi tartunk el a válás után.
Úgyhogy abszolut hátrány ez nekünk.:
a gyerek miatt a kiesett évek a munkában,a kiesett tovább fejlődés-képzés a munkában stb.
Míg a férfi ugye nyugodtan befut emellett karrert.
(ui.:most már én is befutottam,csak éppen megjártam a 4 éves küzdésem míg nagyon egyenesbe jöttem) 39/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!