Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elveheti tőlem a gyereket a férjem csak azért, mert ő
milliomos?
Figyelt kérdés
4 évig voltam itthon a gyerekkel, 2 hónapja van részmunkaidős állásom, pont azért, hogy tudjak járni érte az oviba. Semmi tartalékom nincs (hiszen itthon voltam a gyerekkel), de van egy lakás, amin haszonélvező vagyok, így hivatalosan van hova mennem, de nem mennék abba a lakásba, mert messze van az ovihoz és a munkahelyhez is. Férjnek nagy vagyona van, házassági szerződésünk is van, miszerint a lakás csak az ő családjáé (a szülei nevén van). Nekem 2 diplomám, de ugye nincs nagy keresetem, de direkt rendezkedtünk be erre, hogy könnyebb legyen mindenkinek. Nem verem a gyereket, nem iszom, stb. Az egyetlen, amit felhozhat, hogy ő jobb életkörülményeket tud biztosítani a gyereknek a pénze által. Ez elegendő egy gyerekelhelyezésnél? A háztartást 100%-ban én viszem, én hozom-viszem a gyereket az oviba, ő napi 10-12 órát dolgozik, esélytelen, hogy egyáltalán oviba vigye (erre az a megoldás szerinte, hogy majd az ő szülei viszik a gyereket az oviba). Szerintetek mekkorák az esélyei? Már valami sztár-ügyvédnél is járt (pénz nem számít ugye).
A bíróságot nem fogja érdekelni, hogy te mibe mész bele, és mibe nem, dönteni fog, és kész.
Apának ugyanolyan esélyei és jogai vannak, mint neked.
Hogy mit jelent az, hogy jobb? - Ahol a nyugodt körülmények, szellemi- és lelki fejlődése jobban biztosított, ahova jobban kötődik.
2013. dec. 17. 09:04
12/48 anonim válasza:
Semmi indok rá, hogy a 4 éves gyereket az apjának ítéljék. A bíróságnál az egyáltalán nem jó pont, hogy majd a nagyszülők ellátják, hozzák-viszik. Mindenesetre keress egy ügyvédet Te is minél előbb és ne ess kétségbe.
2013. dec. 17. 09:16
13/48 anonim válasza:
Az apa ügyvédje sem hülye: nyilván nem úgy fognak menni a bíróságra, hogy majd a nagyszülő/bébiszitter lesz a gyerekkel. Hanem hogy apának rugalmas a munkaideje, így tudja hozni-vinni a gyereket. Gondolom cégtulajdonos vagy vezető, tudja úgy alakítani a napirendjét ahogy neki kényelmes.
2013. dec. 17. 09:26
14/48 anonim válasza:
Az ilyen hazugságokat egy másik ügyvéd simán szétbombázza és a bírák egyáltalán nem hülyék ám, sok kamut hallottak már pályafutásuk alatt, az ilyen meséket nem veszik be. Még egyszer mondom, Kérdező, keress egy jó ügyvédet és ne hagyd magad.
2013. dec. 17. 09:31
15/48 anonim válasza:
De te nagyon hülye vagy, ne is haragudj!
Mi az, hogy "semmi indok rá, hogy az apának ítéljék"???
Milyen férfigyűlölő elmebeteg vagy te?
Ehhez semmi extra indokra nincs szükség!!!
2013. dec. 17. 09:34
16/48 anonim válasza:
És miből lesz pénze az anyának egy jó ügyvédre?
2013. dec. 17. 09:34
17/48 anonim válasza:
El, ha jó az ügyvédje és korrupt és ostoba vagy megfélemlíthető a bíró és a szakértők.
2013. dec. 17. 09:50
18/48 anonim válasza:
Részmunkaidős fizetéssel hogyan akarod normàlisan felnevelni a gyerekeket? Szerintem sürgősen szerezz egy normàlis munkàt, 8 óràsat. Gondolom arra szàmítasz, hogy majd apuka sok gyerektartàst fog fizetni. Szerintem beszéljétek meg, hogy 1 hétig apànàl, 1 hétig nàlad vannak a gyerekek. Hidd el, gyerekek hamar megszokjàk majd, főleg, ha az apa ott lakik, ahol előtte a gyerekek is.
2013. dec. 17. 10:03
19/48 anonim válasza:
Apa és anya egyforma esélyekkel indul a gyermekelhelyezésben, nincs erre semmilyen előírás, hogy de az anyát előnyben kell részesíteni.
Teljesen normális felnőttek lesznek azokból a gyerekekből is, akiknek az anyukája fiatalon meghal és az apa neveli fel őket. A jó ügyvéddel növelhetőek az esélyek és ha nem rest ilyen ügyvédet fogadni, akkor igencsak ragaszkodhat a gyerekéhez, én a helyedben inkább a közös felügyeletben gondolkodnék, több értelme is lenne, hiszen ragaszkodik a gyerekéhez.
2013. dec. 17. 10:03
20/48 anonim válasza:
Ha nincs saját lakásod még rokon is elveheti egy jó ügyvéddel,bármilyen hihetetlen.
Tudom,mert nekem is van gyerekem és saját lakásom.A szüleim el akarták velem adatni a lakásom és kicsikarni tőlem a pénzt,valami állítólagos befektetésre.
Nem csak azért nem mentem bele,mert tudtam,hogy az örökölt vagyont ,ész nélkül elherdálták,hanem a szintén jó ügyvéd ismerősöm figyelmeztetett,a magyarországi törvényeknél nagyon sokat számít van a saját lakásom,így már a gyerek apja,akinek szintén van lakása, könnyen el tudta volna venni a gyerekem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!