Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Csak szerintem túlzás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem túlzás az ekkora mértékű fűtés otthon? Kistesóm állandóan didereg mindenhol, mert nincs hozzászokva hogy nincs agyonfűtve a suli, korábban ovi, vendégség pláza stb.

Figyelt kérdés
A minimális (éjszakai fűtésünk 28Celsius,napközben 30 fokon dübörög a lakás).MINDENHOL ilyen meleg van,a szobákban a wcben,fürdő,nappali,előszoba,tároló nem bírok magammal én ettől szenvedek,oké hogy "poénos" hogy rövidnadrágban és poló nélkül ülök egész nap a gép előtt jéghideg koktélokat és limonádékat iszogatva kint meg orkán erejű szél dönti a fákat,de nem kényelmes ez,ha lejjebb venném a fűtést máris kezdődik a sírás hogy "HIDEG VAN" szoktunk szellőztetni,de annyi sem elég.Hogy szoktassam rá a többieket,hogy 24 fok is ideális lenne?
2013. dec. 11. 13:30
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
52%
Lehet, hogy van akinek normális 18 fok alváshoz, én felébredek, ha 22 fok alá megy a hőmérséklet, és vastag szőrös zokniban, hosszúujjú pizsamában paplan+pléd alatt vacogok. Nálunk általában 24-25 fok van, éjszaka is. Ha kevesebb lenne, akkor szerintem a téli kabátomban lennék itthon is. A 30 már sok lenne, de nekem a 24 alap.
2013. dec. 11. 19:57
 32/37 anonim ***** válasza:
91%
Te most viccelsz? Nálam néha előfordul, hogy nyitott ablaknál alszom. Amúgy általában 16 fok van a szobámban. Nincs rendesen lehőszigetelve a házunk, ezért ezen nem igazán lehet segíteni.
2013. dec. 11. 21:25
 33/37 anonim ***** válasza:
De van egy jó megoldás a problémádra: nyisd ki az ablakot.
2013. dec. 11. 21:26
 34/37 anonim ***** válasza:
62%
Én is lepontozhatnék mindenkit, aki 15-18 fokban alszik. Nem teszem, ők ezt szeretik, én elfogadom. Nekem a 24-25 fok a normális. A fűtésszámlánk valóban nem alacsony, de nem azért dolgozunk, hogy fagyoskodjunk, nem vág minket földhöz, és nem kell máson spórolnunk miatta. Ha 30 fokot tartanánk, azzal sem mennénk csődbe. Szomorú, hogy a magyaroknak az első gondolata a fűtésről, hogy senki nem tud fizetni érte.
2013. dec. 11. 21:47
 35/37 anonim ***** válasza:
62%
Ez nagyon egészségtelen. Nem tesz jót a szervezetnek ekkora hőingadozás. Egész nap a 30 fokos lakásban vagytok, aztán mentek ki az 5 fokba. Hiába öltöztök fel, ez nagyon legyengítheti az immunrendszert. Télen 23 foknál nem kell több napközbenre, éjjelre elég a 21 is. Sokkal egészségesebb
2013. dec. 11. 22:02
 36/37 anonim ***** válasza:
76%
Ha így folytatjátok, akkor a tesód már egy kis szellőtől is meg fog fázni és állandóan betegeskedni fog. Ezzel nem ártana anyukádnak is tisztában lenni. 30 fok az beteges:S Én nyáron majd megőrülök 30 fokban, az hiányozna még, hogy a lakásban is annyi legyen, fel is dobnám a pacskert. Amúgy a tél pont attól feelinges, hogy dideregsz a kályha mellett a nagy takaró alatt egy meleg teával a kezedben.:) Sz@r lenne a tél fázás nélkül.
2013. dec. 12. 14:37
 37/37 anonim ***** válasza:

Milyen fűtésetek van?

Lehet állítani a hőfokot? És szobánként lehet állítani?

Délebbi országokban maximálva van, hogy napi hány órát szabad fűteni, és azt hiszem, 20 fok fölé tilos fűteni.

2013. dec. 14. 04:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!