Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem túlzás az ekkora mértékű fűtés otthon? Kistesóm állandóan didereg mindenhol, mert nincs hozzászokva hogy nincs agyonfűtve a suli, korábban ovi, vendégség pláza stb.
Igazából az a hőmérséklet normális, amit mindenki szeret otthon. Én még 24 fokban is képes vagyok fázni, 20 fok alatt megfázom. Télen nem tudom meglátogatni a szüleim, mert náluk 18 foknál nincs több. És jönnek a dumával, hogy fel kell öltözni, meg hogy amúgy nyugat-európában sem divat ez a 23-24 fokos meleg, amire nálunk fűtenek. Ami tök jó, csak egy nap után beteg vagyok náluk. Pedig ott nőttem fel fagyoskodva, mégis.
Az egyetlen, amit tehetsz, az az, hogy a saját szobádban lejjebb veszed a fűtést. Így nálad neked megfelelő hőmérséklet van, a többieknél pedig nekik megfelelő.
Nálam az ágy melletti időjárás-állokás jelenleg 11.4 fokot mutat idebentre. Egyszerűen szeretem, ha hideg van, mikor alszom:)
Ja és még így is meztelen vagyok alvás közben, a lakásban meg pólóban, alulsemmi:) mondjuk zuhanyzáskor néha elgondolkodom, hogy fejjebb vegyem-e a fűtést.
Ja igen, egyedül élek.
hát nálunk 24,5 fok van és én zokniban, hosszúgatyában, pólóban, pulcsiban vagyok.
el tudnám viselni ha melegebb lenne... főleg, hogy nekünk nem is egyforma a lakásban, a fürdőszobában meg lehet halni, úgy befülled, a wcben meg a nappaliban viszont tök hideg van. :/
nekem nem lenne túlzás a 26-27 fok sem lakásban, dehát mindenki más. én nagyon fázós vagyok amúgyis.
En nyugat eu ben elek es bizony itt a 20c luxus senki nem fut nagyon csak a kulfoldiek.
nalunk nappal 18 c van ejjel 15c
meg lehet szokni evek kerdese.
Mar nem fazom sot hamar melegem van betegseg elkerul minket minden evben.
Nathas sem voltam vagy 10 eve a gyerekek sem Szerintem a bacik nem szeretik a hideget.
Az igaz a gyerekek ide szulettek bele a hidegbe es nem faznak soha zokni nelkul rohangalnak telen nyaron rovid poloban.
Este pokrocot huzok tv kozben nem gond.
Ha magyarba megyek telen akkor rendessen rosszul leszek a melegtol a lakasokban elszedulok oxygen hianyom lesz es almosodom.
Kinnt sem fazunk sokat biciglizunk telen is.
Úristen! Ez borzalmas ! 1 napot nem bírnék ki nálatok...
Az ideális hőmérséklet 20 fok...de az alváshoz 18 fok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!